Dodaj do ulubionych

jakie ceny na Majorce

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 14:30
mozecie podac przyklady co i ile kosztowalo bo nie wiem i wziazc
Obserwuj wątek
    • Gość: freestyler Re: jakie ceny na Majorce IP: *.Red-83-44-250.pooles.rima-tde.net 30.07.05, 17:49
      a co ile kosztuje co chesz wiedziec co za nie sprecyzowane pytanie ?
      mozecie podac przyklady co i ile kosztowalo bo nie wiem i wziazc i wziac co ?
      Produkty spozywcze
      Sprzet rtv
      Knajpy
      Dyskoteki
      Prosze o sprecyzowanie pytania a napewno odpowiem nawet co do 1 centima ile co
      kosztuje!
      • Gość: Ala Re: jakie ceny na Majorce IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 30.07.05, 19:28
        mnie interesuja ceny:-) lezaki na plazy i parasole, piwo, cola, chipsy, lody,
        jakies sporty wodne?? skutery? spadochron za motorowka? jakas pizza wejscie na
        disco? akwarium? park wodny? co ciekawego tam zwiedzic? ile wypozyczenie
        samochodu na 1-3 dni jakie ceny benzyny, dzieki;-)
        • Gość: freestyler Re: jakie ceny na Majorce IP: *.Red-81-37-234.pooles.rima-tde.net 31.07.05, 02:44
          A wiec tak
          piwo kosztuje w sklepie 0,50 € ale na plazy 1.50
          chipsy sklep duza paczka 1 € plaza 2.50
          lody nawt dochodza za 1.50 € galka normalnie 0.80 €
          lezak i parasol 5 €
          paliwo 95 Bp 1 €
          samochod wypozyczenie na 3 dnia w granicach 60 € zalezy od wypozyczali
          park wodny srednio 20 €
          pizza kosztuje srednio 10 € zalezy od miejsca
          disco 15 € wejscie drink na disco 6 € co butelka Johny Walker 10 € masz
          porownanie
          Pozdrawiam !
          • Gość: Ala Re: jakie ceny na Majorce IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 31.07.05, 12:24
            dzieki co bys polecil na zwiedzanie?? co nalezy koniecznie zobaczyc? co warto
            np kupic jest w lepszych cenach niz w PL? dzieki
            • Gość: freestyler Re: jakie ceny na Majorce IP: *.Red-81-44-155.pooles.rima-tde.net 31.07.05, 13:35
              a wiec zdecydowanie zywnosc mamy tansza lecz rzeczy typu ubrania juz mamy w
              cenach unijnych wraz z sprzetem elektronicznym no moze tu jest troszke
              taniej.Teraz sa Rebajasy tj obnizki mozna wskoczyc do Fishbohne i za 30 €
              naprawde wydrzec 2 siatki ciuchow.generalnie teraz jest dobry moment bo ceny sa
              niskie poprzez wlasnie obnizki.
              Najbardziej podoba mi sie strona polnoc zachod poludnie Majorki.Ta czesc wyspy
              to polaczenie naszej Krynicy Morskiej z Zakopanym.
              Trudno powiedziedziec co polecic do ogladania bo kazdy ma swoje gusta.
              • Gość: Maciek Re: jakie ceny na Majorce IP: *.starnettelecom.pl 31.07.05, 17:33
                A w jakiej miejscowości mieszkałeś?
                Byłeś w Playa d. Palma? Jaka plaża - szeroka, piaszczysta? Palmy?
                Czytałem, że w El-Arenal jest fajny Aquapark. Prawda?

Pozdrawiam
                Maciek
                • Gość: freestyler Re: jakie ceny na Majorce IP: *.Red-83-44-140.pooles.rima-tde.net 31.07.05, 20:11
                  Maciek sluchaj ja nie tylko ze tam bywam ale juz mieszkam na tej wyspie 7 lat.
                  Aquapark odradzam strasznie czuc laczenia slizgawek co laczy sie z
                  nieprzyjemnym efektem dla naszych pup.
                  zdecydowanie polecam Western Water Park ma u mnie najwyzsze notowania.
                  Playa De Palma to inaczej slynny Arenal pisalem o tym wiele !
                  Pozdrawiam !
                  • Gość: Maciek Re: jakie ceny na Majorce IP: *.starnettelecom.pl 31.07.05, 22:17
                    Dzięki za info.
                    Western Water Park, leży zdaje się na obrzeżach Magaluf.
                    Czy ta miejscowość swoim charakterem różni się od Arenal?
                    A jak wygląda porównanie plaż?

pozdrawiam
                    Maciek
                    • Gość: Ala Re: jakie ceny na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:48
                      no wlasnie chcialabym z dzieckiem gdzies pojezdzic wlasnie do aquaparku czy
                      tego western, lub innych atrakcji do tego sama cos zobaczyc wiec rady mile
                      widziane, czy sa komary?itd moja cora jest uczulona i musze brac kupe masci i
                      sprayow??
    • Gość: ania Re: jakie ceny na Majorce IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 02.08.05, 11:35
      zalezy gdzie jedzies!palma najdrozsze!cana przykladowa bagietka ok 0,50 euro
      woda duza ok0.75 bilety autobusowe np. z manacor do palmy 7 euro!ksiazki hahah
      bo ja to kupuje ok 20 euro tansze sa kosmrtyki ale jedeznie drozsze!jak chchesz
      cos wiedziec wiecej to pisz co ja tu jestem od 2 miesiecy moge ci sprawdzic
      cent:))
      • Gość: bk Re: jakie ceny na Majorce IP: 80.244.134.* 02.08.05, 12:21
        A jakis fajny obiad? Z winkiem? jaka cena?
        • Gość: bk Re: Do Juan IP: 80.244.134.* 03.08.05, 14:27
          A jakis fajny obiad? Z winkiem? jaka cena? Nie w super ekskluzywnej, ale w
          zwykłej knajpie .
      • Gość: julia Re: jakie ceny na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:01
        ile kosztuje np butelka wina w sklepie? ile np w knajpie kieliszek do obiadu?
        butelka wodki w sklepie? czy na plazy mozna np wziasc tylko 1 lezak jak jest
        nas 3 osoby a reszta bedzie tylko na np kocyku? czy sa prysznice aby sie obmyc
        z wody slonej na plazy? dzieki
        • Gość: Juan Re: jakie ceny na Majorce IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.05, 13:02
          Wino w sklepie to temat rzeka. Gatunków nieprzebrane ilosci i w doskonalej
          cenie. Na tylnej etykiecie mapka z regionu z jakiego pochodzi. Degustacja
          polaczona ze zwiedzaniem Hiszpanii. Ceny od 1,2 euro - karton przyzwoitego
          obiadowego, ok. 2-3 euro niezla butelka, ok. 4-7 naprawde dobre gatunkowo. Ceny
          pochodza ze SPARA oraz PROPA. Sieciowych sklepow jest na Majorce mnostwo.
          Pozdro.
          • Gość: silingen1 Re: jakie ceny na Majorce IP: *.ekspres.net.pl 04.08.05, 20:15
            a w ktore miejsce jechac ??? alcudia ?? palma, paguera gdzie sa pikne
            szerokie plaze???
            • Gość: Juan Re: jakie ceny na Majorce IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 09:42
              Z plazami jest ciezko na Majorce. W rejonie Palmy, Megaluf, Paguera owszem sa,
              ale z hotelami i halasliwymi dyskotekami. Lepiej to wyglada w Alcudi,
              Can'Picafort - jest troche spokojniej. Jezeli preferujesz inne klimaty to
              polecam dzika plaze Es Trenc, ktora z racji ze jest w parku narodowym ostala
              sie przed inwazja barbarzyncow (mielismy nocleg w Colonia San Jordi - polecam)
              lub przecudne zatoki - moja ulubina Cala Lombards.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka