Gość: judyta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 14:30 mozecie podac przyklady co i ile kosztowalo bo nie wiem i wziazc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: freestyler Re: jakie ceny na Majorce IP: *.Red-83-44-250.pooles.rima-tde.net 30.07.05, 17:49 a co ile kosztuje co chesz wiedziec co za nie sprecyzowane pytanie ? mozecie podac przyklady co i ile kosztowalo bo nie wiem i wziazc i wziac co ? Produkty spozywcze Sprzet rtv Knajpy Dyskoteki Prosze o sprecyzowanie pytania a napewno odpowiem nawet co do 1 centima ile co kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jakie ceny na Majorce IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 30.07.05, 19:28 mnie interesuja ceny:-) lezaki na plazy i parasole, piwo, cola, chipsy, lody, jakies sporty wodne?? skutery? spadochron za motorowka? jakas pizza wejscie na disco? akwarium? park wodny? co ciekawego tam zwiedzic? ile wypozyczenie samochodu na 1-3 dni jakie ceny benzyny, dzieki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: jakie ceny na Majorce IP: *.Red-81-37-234.pooles.rima-tde.net 31.07.05, 02:44 A wiec tak piwo kosztuje w sklepie 0,50 € ale na plazy 1.50 chipsy sklep duza paczka 1 € plaza 2.50 lody nawt dochodza za 1.50 € galka normalnie 0.80 € lezak i parasol 5 € paliwo 95 Bp 1 € samochod wypozyczenie na 3 dnia w granicach 60 € zalezy od wypozyczali park wodny srednio 20 € pizza kosztuje srednio 10 € zalezy od miejsca disco 15 € wejscie drink na disco 6 € co butelka Johny Walker 10 € masz porownanie Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jakie ceny na Majorce IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 31.07.05, 12:24 dzieki co bys polecil na zwiedzanie?? co nalezy koniecznie zobaczyc? co warto np kupic jest w lepszych cenach niz w PL? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: jakie ceny na Majorce IP: *.Red-81-44-155.pooles.rima-tde.net 31.07.05, 13:35 a wiec zdecydowanie zywnosc mamy tansza lecz rzeczy typu ubrania juz mamy w cenach unijnych wraz z sprzetem elektronicznym no moze tu jest troszke taniej.Teraz sa Rebajasy tj obnizki mozna wskoczyc do Fishbohne i za 30 € naprawde wydrzec 2 siatki ciuchow.generalnie teraz jest dobry moment bo ceny sa niskie poprzez wlasnie obnizki. Najbardziej podoba mi sie strona polnoc zachod poludnie Majorki.Ta czesc wyspy to polaczenie naszej Krynicy Morskiej z Zakopanym. Trudno powiedziedziec co polecic do ogladania bo kazdy ma swoje gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: jakie ceny na Majorce IP: *.starnettelecom.pl 31.07.05, 17:33 A w jakiej miejscowości mieszkałeś? Byłeś w Playa d. Palma? Jaka plaża - szeroka, piaszczysta? Palmy? Czytałem, że w El-Arenal jest fajny Aquapark. Prawda? Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: jakie ceny na Majorce IP: *.Red-83-44-140.pooles.rima-tde.net 31.07.05, 20:11 Maciek sluchaj ja nie tylko ze tam bywam ale juz mieszkam na tej wyspie 7 lat. Aquapark odradzam strasznie czuc laczenia slizgawek co laczy sie z nieprzyjemnym efektem dla naszych pup. zdecydowanie polecam Western Water Park ma u mnie najwyzsze notowania. Playa De Palma to inaczej slynny Arenal pisalem o tym wiele ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: jakie ceny na Majorce IP: *.starnettelecom.pl 31.07.05, 22:17 Dzięki za info. Western Water Park, leży zdaje się na obrzeżach Magaluf. Czy ta miejscowość swoim charakterem różni się od Arenal? A jak wygląda porównanie plaż? pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jakie ceny na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:48 no wlasnie chcialabym z dzieckiem gdzies pojezdzic wlasnie do aquaparku czy tego western, lub innych atrakcji do tego sama cos zobaczyc wiec rady mile widziane, czy sa komary?itd moja cora jest uczulona i musze brac kupe masci i sprayow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jakie ceny na Majorce IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 02.08.05, 11:35 zalezy gdzie jedzies!palma najdrozsze!cana przykladowa bagietka ok 0,50 euro woda duza ok0.75 bilety autobusowe np. z manacor do palmy 7 euro!ksiazki hahah bo ja to kupuje ok 20 euro tansze sa kosmrtyki ale jedeznie drozsze!jak chchesz cos wiedziec wiecej to pisz co ja tu jestem od 2 miesiecy moge ci sprawdzic cent:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: jakie ceny na Majorce IP: 80.244.134.* 02.08.05, 12:21 A jakis fajny obiad? Z winkiem? jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Do Juan IP: 80.244.134.* 03.08.05, 14:27 A jakis fajny obiad? Z winkiem? jaka cena? Nie w super ekskluzywnej, ale w zwykłej knajpie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: jakie ceny na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:01 ile kosztuje np butelka wina w sklepie? ile np w knajpie kieliszek do obiadu? butelka wodki w sklepie? czy na plazy mozna np wziasc tylko 1 lezak jak jest nas 3 osoby a reszta bedzie tylko na np kocyku? czy sa prysznice aby sie obmyc z wody slonej na plazy? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juan Re: jakie ceny na Majorce IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.05, 13:02 Wino w sklepie to temat rzeka. Gatunków nieprzebrane ilosci i w doskonalej cenie. Na tylnej etykiecie mapka z regionu z jakiego pochodzi. Degustacja polaczona ze zwiedzaniem Hiszpanii. Ceny od 1,2 euro - karton przyzwoitego obiadowego, ok. 2-3 euro niezla butelka, ok. 4-7 naprawde dobre gatunkowo. Ceny pochodza ze SPARA oraz PROPA. Sieciowych sklepow jest na Majorce mnostwo. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silingen1 Re: jakie ceny na Majorce IP: *.ekspres.net.pl 04.08.05, 20:15 a w ktore miejsce jechac ??? alcudia ?? palma, paguera gdzie sa pikne szerokie plaze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juan Re: jakie ceny na Majorce IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 09:42 Z plazami jest ciezko na Majorce. W rejonie Palmy, Megaluf, Paguera owszem sa, ale z hotelami i halasliwymi dyskotekami. Lepiej to wyglada w Alcudi, Can'Picafort - jest troche spokojniej. Jezeli preferujesz inne klimaty to polecam dzika plaze Es Trenc, ktora z racji ze jest w parku narodowym ostala sie przed inwazja barbarzyncow (mielismy nocleg w Colonia San Jordi - polecam) lub przecudne zatoki - moja ulubina Cala Lombards. Odpowiedz Link Zgłoś