Gość: grek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:34 Witam! szukam hotelu lub kwatery prywatnej w Barcelonie na 5-6dni na poczatku maja. z cena do 50 euro za noc dla dwojki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spain Re: tani hotel w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:59 sprawdź w wyszukiwarce www.migracja.pl/index-hotele.html ; są tanie oferty, może coś będzie do 50 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: tani hotel w Barcelonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:51 Zobacz na www.urquinaona-house-bcn.com Byłam trzy razy i jestem zadowolona. To jest mieszkanie w biurowcu w samym sercu BCN, 2 minuty spaderem od pl. Cataluna. Wszystko masz pod nosem, La Rambla i metro, autobusy turystyczne i pociągi. Osobą kontaktową jest Olga. W prawdzie za pokój dwuosobowy zapłacisz 60 euro, ale masz kuchnię z wyposażeniem więc zaoszczędzisz na jedzeniu każdej kanapki na mieście. Champion jest na La Rambla i zakupy gotowe. To prawda, że pokój jest malutki, ale chyba nie jedziesz tam, żeby siedzieć przd TV :) Ponieważ o Barcelonie mogłabym pisać jeszcze godzinę to proponuję, jeśli potrzebujesz więcej info, mój mail: dagmara.p@gazeta.pl PS. Już Ci zazdroszczę, że tam będziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaer Re: tani hotel w Barcelonie IP: *.red-62-57-189.user.auna.net 24.03.06, 19:28 www.hostelbarcelona.com/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: tani hotel w Barcelonie IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.06, 12:50 zobacz na www.hotelowerezerwacje.pl jest tam mnóstwo hoteli w samej Barcelonie i okolicach w cenach do 50 euro za dwójkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lui Re: tani hotel w Barcelonie IP: *.chello.pl 31.05.06, 20:22 hej greg! ja tez jade do barcelony we wrzesniu..szukam jakiejs kwaterey prywatnej albo taniego lokum..jak cos masz pewnego daj znac prosze pozdrawiam dzieki..moj email luienrique10@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blazej gg 5095183 Re: ja odnajmuje pokoje w Bcn :)) IP: *.red-62-57-136.user.auna.net 27.09.06, 15:28 Czesc, mieszkam w Barcelonie i odnajmuje pokoje turystom, juz po wrzesniu ale moze sie komus przyda takie info :) mam dwa dwuosobowe - 20E od osoby i zaden hostel tylko fajny apartament. moje gg 5095183 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: tani hotel w Barcelonie? Zajrzyj tutaj! IP: *.pool85-50-132.dynamic.orange.es 08.01.07, 01:55 Oferujemy wynajem pokoji w apartamencie w centrum Barcelony!! Blisko do Las Ramblas i plazy! Z tarasu widok na morze, Sagrade Familie i gory. Mamy jeden pokoj dwoosobowy (40euro za noc, za pokoj) i jednoosobowy (30 euro za noc). Gwarantuje, ze te ceny sa baaardzo niskie jak na standardy barcelonskie. Poza tym mieszkanko jest czyste, zadbane no i lokalizacja jest doskonala dla kazdego turysty :) Zapewniamy posciel, reczniki i mapy, takze odpada dodatkowy ciezar w Waszych bagazach. Gwarantujemy rowniez mila atmosfere w domu i pomoc jesli chodzi o dojazdy i dogadanie sie z tubylcami. Dwie sympatyczne Polki z Barcelony zapraszaja!!! Istnieje mozliwosc kontaktu przez gg: 8512828, lub maila: loozik@gmail.com . Dla zainteresowanych: mozemy przeslac zdjecia. Zapraszamy do odwiedzania tego pieknego miasta, w ktorym Slonce zawsze swieci... :) Agata Odpowiedz Link Zgłoś