Gość: mala_mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:12 wylatujemy 19.07 z Krakowa z Scan Holiday. Kto jeszcze? Kto byl w tym hotelu? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antidotumm Re: Can Picafort- Nordeste Playa 17.05.06, 00:45 Fajnie zlokalizowany hotel, niedaleko plazy (cudowne plycizny), w centrum kurortu, ale niezbyt glosnym. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mi Re: Can Picafort- Nordeste Playa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:26 I JAK? nikt wiecej nie leci? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dredzik Re: Can Picafort- Nordeste Playa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:33 ja lece! mam nadzieje ze bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mi Re: Can Picafort- Nordeste Playa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:47 kiedy wylatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguś Re: Can Picafort- Nordeste Playa IP: 213.25.60.* 07.08.06, 16:23 Ja byłam w hotelu Nordeste Playa z neckermannem i było super; nawet na jedna rzecz nie mogę narzekać. ALe miasteczko raczej spokojnie, dużo rodzin z dziećmi. W hotelu było naprawdę dobre jedzenie, duży wybór na każdy posiłek, i jeszcze większy wybór w alkoholach ;-) gorąco polecam, ja z moim meżczyzna byliśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś