Dodaj do ulubionych

Majorka ładny hotel 5* ew. 4??

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.06, 18:23
planuję wypoczynek we wrzesniu na majorce. Czy może ktos mógłbymi polecic
dobry hotel min 4 a najlepij 5 gwiazdek, przy plazy w spokojnym i ladnym
miejscu. Oglądam kartalogi tui i nec i jakoś mam mętlik w głowie...
dzieki z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: ddb2 Re: Majorka ładny hotel 5* ew. 4?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:04
      Ja bylam z Neckermannem w 4* Alcudia Park. Jesli jedziesz z dziecmi, to
      wymarzony hotel. Przy samej plazy, animacje dla dzieci, swietne baseny,
      egzotyczny ogrod. Ja mialam 2 pokojowy apartament na ostatnim pietrze (szybkie
      windy ), w zachodnim skrzydle z widokiem na morze (hotel jest w ksztalcie U,
      ramionami do morza). Wysoki standard. Dokladnie ten apartament sobie wybralam w
      styczniu w Warszawie. All inclusive bardzo bogate, kuchnia wysmienita -
      krewetki, zielone i biale szparagi, lososie, inne drogie ryby, pieczone
      prosiaki, cielecina, wina butelkowe selekcjonowane, dobre, markowe alkohole,
      szampan do sniadania w niedziele, nieprzebrana roznorodnosc swiezych owocow,
      ciasta, torty, desery, lody, napoje, soki itp. i wszystko mozna ze soba wynosic
      np. do pokoju.
      Na wycieczki lunch pakiet.
      Hotel bardzo dobrze widoczny w google earth.
      • Gość: misiek Re: Majorka ładny hotel 5* ew. 4?? IP: 193.24.24.* 27.07.06, 12:01
        A czy ktoś byl może w hotelu Iberosta playa de muro też w zatoce alcudyjskiej?
        jakies opinie?
    • Gość: Gosc Re: Majorka ładny hotel 5* ew. 4?? IP: 5.6.* / 129.35.231.* 27.07.06, 14:40
      Czesc -

Hotel ktory moge Ci polecic to jest Cala Mesquida. Oni tma maja 3 poziomy: Viva
      Cala Mesquida Park, Viva Cala Mesquida Resort i Viva Cala Mesquida Club, z
      czego Ten Resort i Club sa zdecydowanie lepsze niz "park".

To jest bardzo przyjemne miejsce z dobra plaza i wyjatkowo czyta woda. Na plazy
      sa wydmy i dookola duzo zieleni (wydmy i las jest w tym miejscu pod ochrona).

Sa wprawdzie excluzywne finca na Majorce gdzie zaplacisz kolo 400euro za noc
      ale nie wiem czy sie oplaca. W Cala Mesquida bedzie Cie kosztowac pewnie kolo
      900euro za tydzien (z jedzeniem) a miejsce jest naprawde ladne i czyste.

Bylam juz w kilku miejscach na Majorce i jak dotad tam mi sie najbardziej
      podobalo (jezeli chodzi o takie ogolne resorty nad brzegiem morza).

Alcudia jest troche bardziej zatloczona, na plazy duzo ludzi i miasteczko tez
      przepelnione. Lepiej sie tam wybrac z Cala Mesquida na wycieczke niz tam
      mieszkac - ale to moje subiektywne zdanie.

• Gość: ddb2 Re: Majorka ładny hotel 5* ew. 4?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:49
        Widzialam Playa de Muro od strony ulicy i z plazy. Wyglada elegancko. Ale ma
        jeden zasadniczy minus - nie prowadzi opcji all, ktora w tej klasie hotelu,
        jest na Majorce bardzo przyjemna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka