Gość: Ania IP: 62.233.142.* 08.08.03, 11:38 Może ktoś ma jakieś informacje na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neo123456 Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.acn.pl 09.08.03, 17:45 popatrz sobie : www.venere.com/es/canarias/costaadeje/lapinta/index.html.en pozdrawiam - baw sie dobrze na Teneryfie - ladnie tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 11.08.03, 10:34 Dzieki neo za odpowiedz. Ale liczyłam na to, że może ktoś tam był i ma informacje z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.acn.pl / 10.72.0.* 14.08.03, 20:45 ja się tam wybieram, wylatujemy 21.08. z Warszawy, a Ty kiedy planujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 18.08.03, 09:53 My lecimy 18 wrzesnia z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 18.08.03, 12:33 Lisa jak wrócisz to napisz coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 24.08.03, 22:38 Aparthotel 'La Pinta' znalazłem w ofercie ScanHoliday. Interesuje mnie, na którym piętrze Scan wynajmuje pokoje za cenę określoną w swoim katalogu? Jeżeli na dole, to dziękuję. Lepiej będzie zarezerwować pokój na wyższym piętrze (super widok na morze i port jachtowy) bezpośrednio w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 24.08.03, 22:54 Wracając do oferty ScanHoliday, nie rozumiem na czym polega różnica pomiędzy apartamentem a studiem w La Pinta? www.scanholiday.com.pl/v3/p/21080.php3?typ=CZ&dw=1065175200&wylot=WAW&dor=2&d2=0&d26=0&d714=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 25.08.03, 08:36 W apartamencie jest sypialnia, pokój dzienny i aneks kuchenny, a w studio - jest tylko jeden pokój i aneks kuchenny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 27.08.03, 00:24 Ciekawe jaką mają kuchnię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.netlandia.pl 29.08.03, 17:10 Wczoraj wróciłam z tego hotelu i było naprawdę swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 30.08.03, 10:26 Gośka, możesz napisać coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 01.09.03, 08:36 Gosiu napisz coś więcej please!!!!!!!!!!!!!!! Jadę tam za trzy tygodnie i będzie to moja podróż poślubna. Słyszałam, że w zeszłym roku była tam jakaś budowa, skończyła sie? Jest tam trochę Polaków, czy sami Niemcy? A jak z leżakami przy basenie, pewnie od rana pozajmowane przez ręczniki. Napisz coś!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 01.09.03, 22:39 Aniu, liczę na Ciebie. Sprawdź, jakie jest otoczenie 'La Pinta', czy nie ma przypadkiem jakiejść koszmarnej budowy? Ciekawi mnie też jak są rozmieszczone w hotelu 'Studia' i 'Apartamenty'. Nie wiem, co z tych dwóch znajduje się na najwyższym piętrze (chciałbym mieć wyjątkowy widok). Wybieram się w drugiej połowie stycznia 2004 r. i mocno się dziś zawiodłem na Scan'ie Holiday'u. Właśnie dziś pojawił się na ich str. intr. nowy cennik na zimę, w którym już nie ma La Pinty!!! Może zechciałabyś zerknąć na 6 piętrze, jakie są numery pokoi? Będę musiał sam zorganizować wyjazd, może i lepiej na tym wyjdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bma Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.crowley.pl 09.09.03, 12:08 Właśnie wróciłam z La Pinty, hotel b. ładny, ale duży z rodzaju molochów, zresztą na Teneryfie większość takich. My mieliśmy apartament - sypialnia i salon z aneksem kuchennym, i duży balkon na ocean. Apartament w pełni wyposażony we wszystko co potrzebne - kuchnia jak w domu (mikrofalówka, expres do kawy itp, nawet nożyczki, otwieracz do konserw itp), klimatyzacje indywidualnie sterowana, stolik do brydża itp. gier, meble ogrodowe na balkonie, super basen na dole i bliziutko do plaży. POLECAM. Budowy nie ma w pobliżu, chociaż obok wykańczają centrum handlowe, ale nie ma stamtąd żadnego chałasu i nie widać go z okna. B. blisko do portu i centrum handlowego. Jak ktoś ma jakieś dodatkowe pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 09.09.03, 12:54 BMA, a czy przy basenie było wystarczająco duzo leżaków? Ile kosztowały leżaki na plaży? Czy w hotelu można bylo pograć w ping-ponga, bilarda itp. i czy było odpłatne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bma Re: Hotel La Pinta - Teneryfa - do Ani IP: *.crowley.pl 10.09.03, 11:32 Leżaków było dużo, nie koniecznie trzeba było rezerwować rano, gorzej z cieniem. Ping-ponga nie widziałam (ale nie szukałam), bilard był zdaje się na monety. Jak masz więcej pytań wejdź na gg 5428511. Chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Do: bma IP: *.chello.pl 11.09.03, 23:41 Z jakiego biura usług korzystałaś? Czy znasz może bezpośredni e-mail do tego hotelu? W internecie La Pinta jest oferowana wyłącznie przez biura agencyjne, czy jednak ma własną stronę? (ja takiej nie znalazłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corason Re: Do: bma IP: *.chello.pl 15.09.03, 15:23 Do jakiej sieci hoteli należy La Pinta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 18.09.03, 22:34 NEWS: La Pinta należy do sieci HOVIMA Hotel's (Panorama,Club Atlantis,Jardin Caleta,Santa Maria,Altamira,Los Geranios) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.09.03, 19:20 E-mail do Hovima Hotels: centraldereservas@hovima-hotels.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 5.5.* / 80.58.19.* 20.09.03, 19:12 Jestem wlasnie w La Pincie, czekam na pytania, bede tu do 02.10. Hotel calkiem ladny, moze nie najnowszy, przy samej plazy. Basen ok, tylko ludzie od switu zajmuja lezaki i parasole recznikami. Jedzenie dobre. Miejmy nadzieje ze sie nie popsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Do Ani IP: *.chello.pl 20.09.03, 19:51 - Z jakiego biura skorzystałaś? - Czy możesz potwierdzić inf. z moich ost. wypowiedzi na temat La Pinty (sieć, e-mail)? - Jakie są numery pokoi na ostatnim piętrze, w części środkowej hotelu. Ostatnie to 5te, czy 6te piętro? - Skąd klikasz? W hotelu jest kawiarenka internetowa (ile płacisz za 1h)? - Którą wypożyczalnię samochodów możesz polecić? - Czy kelnerzy, podczas śniadania, bądź obiadokolacji, natrętnie proponują dodatkowo płatne napoje (cola,wino, kawa itp.)? Te niemiłe wrażenia utkwiły mi w pamięci z pobytu na Krecie (Hotel - Panorama/Agia Pelagia). Ania, napisz o pozytwnych i jeśli będą to negatywnych wrażeniach z pobytu w La Pincie i w ogóle na Teneryfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani IP: 5.5.* / 80.58.19.* 24.09.03, 13:27 Skorzystalam z biura Scan Holiday, La Pinta nalezy do sieci HOVIMA, nie mam maila ale ma tel i fax. Tel: 922715558, fax: 922714348, www.hovima- hotels.com . Ostatnie pietro to czwarte, piate ma tylko kilkanascie pokoi na brzegach hotelu. W srodkowej czesci hotelu beda pokoje o numeracji ok. 410 i w zwyz kierujac sie od srodka hotelu do lewej strony patrzac od morza. W hotelu jest automat z internetem ale wlasnie sie popsul wiec znalezlismy w poblizu kawiarenke internetowa. W hotelu 1h kosztuje 6 Eur, w kafejce 4 Eur. Kawiarenka znajduje sie w sali bilardowej w poblizu mariny. Samochodu nie wypozyczlismy ale jest bardzo duzo wypozyczalni, w hotelu tez polecaja jedna wypozyczalnie. Kelnerzy nie sa natretni, bo nie za bardzo umieja po angielsku i sa bardzo grzeczni i uczynni. Napoje sa platne do kolacji. Wrazenia opisze po powrocie do kraju jak bede miala wiecej czasu. Na razie wszystko jest OK, moze tylko troche za goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Do Ani IP: *.chello.pl 24.09.03, 15:28 Dzięki za odpowiedź. Fajnie by było, gdybyś jeszcze Aniu dostała odpowiedź od rezydenta Scan'u Holiday, dlaczego wycofują się z La Pinty w 2004 r.? A może szykuje się remont hotelu? Pozdrawiam ze słonecznej Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani IP: 5.5.* / 80.58.19.* 25.09.03, 21:52 Hotel byl remontowany w 1999r, wiec chyba nie bedzie w najblizszym czasie remontowany. Jak bede miala okazje to zapytam sie rezydentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani IP: 62.233.142.* 13.10.03, 10:10 Niestety nie miałam okazji spytać sie rezydentki dlaczego La Pinta nie bedzie wofercie Scana. Ale mam do niej telefon jak chcesz możesz zadzwonić: 0034699963253 Odpowiedz Link Zgłoś
romet2 Re: Hotel La Pinta - Teneryfa 15.12.21, 23:36 Członkostwo można zakupić lub sprzedać przez Dial World Exchange. Najlepiej tam się zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś