Dodaj do ulubionych

Hotel La Pinta - Teneryfa

IP: 62.233.142.* 08.08.03, 11:38
Może ktoś ma jakieś informacje na temat tego hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: neo123456 Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.acn.pl 09.08.03, 17:45
      popatrz sobie :
      www.venere.com/es/canarias/costaadeje/lapinta/index.html.en
      pozdrawiam - baw sie dobrze na Teneryfie - ladnie tam jest...
      • Gość: ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 11.08.03, 10:34
        Dzieki neo za odpowiedz. Ale liczyłam na to, że może ktoś tam był i ma
        informacje z pierwszej ręki.
        • Gość: lisa Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.acn.pl / 10.72.0.* 14.08.03, 20:45
          ja się tam wybieram, wylatujemy 21.08. z Warszawy, a Ty kiedy planujesz ?
          • Gość: ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 18.08.03, 09:53
            My lecimy 18 wrzesnia z Warszawy
          • Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 18.08.03, 12:33
            Lisa jak wrócisz to napisz coś
    • Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 24.08.03, 22:38
      Aparthotel 'La Pinta' znalazłem w ofercie ScanHoliday. Interesuje mnie, na
      którym piętrze Scan wynajmuje pokoje za cenę określoną w swoim katalogu?
      Jeżeli na dole, to dziękuję. Lepiej będzie zarezerwować pokój na wyższym
      piętrze (super widok na morze i port jachtowy) bezpośrednio w hotelu.
    • Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 24.08.03, 22:54
      Wracając do oferty ScanHoliday, nie rozumiem na czym polega różnica pomiędzy
      apartamentem a studiem w La Pinta?

www.scanholiday.com.pl/v3/p/21080.php3?typ=CZ&dw=1065175200&wylot=WAW&dor=2&d2=0&d26=0&d714=0
      • Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 25.08.03, 08:36
        W apartamencie jest sypialnia, pokój dzienny i aneks kuchenny, a w studio -
        jest tylko jeden pokój i aneks kuchenny.
    • Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 27.08.03, 00:24
      Ciekawe jaką mają kuchnię?
      • Gość: Gośka Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.netlandia.pl 29.08.03, 17:10
        Wczoraj wróciłam z tego hotelu i było naprawdę swietnie.
        • Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 30.08.03, 10:26
          Gośka, możesz napisać coś więcej?
          • Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 01.09.03, 08:36
            Gosiu napisz coś więcej please!!!!!!!!!!!!!!!
            Jadę tam za trzy tygodnie i będzie to moja podróż poślubna.
            Słyszałam, że w zeszłym roku była tam jakaś budowa, skończyła sie?
            Jest tam trochę Polaków, czy sami Niemcy?
            A jak z leżakami przy basenie, pewnie od rana pozajmowane przez ręczniki.
            Napisz coś!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 01.09.03, 22:39
              Aniu, liczę na Ciebie. Sprawdź, jakie jest otoczenie 'La Pinta', czy nie ma
              przypadkiem jakiejść koszmarnej budowy? Ciekawi mnie też jak są rozmieszczone
              w hotelu 'Studia' i 'Apartamenty'. Nie wiem, co z tych dwóch znajduje się na
              najwyższym piętrze (chciałbym mieć wyjątkowy widok). Wybieram się w drugiej
              połowie stycznia 2004 r. i mocno się dziś zawiodłem na Scan'ie Holiday'u.
              Właśnie dziś pojawił się na ich str. intr. nowy cennik na zimę, w którym już
              nie ma La Pinty!!! Może zechciałabyś zerknąć na 6 piętrze, jakie są numery
              pokoi? Będę musiał sam zorganizować wyjazd, może i lepiej na tym wyjdę?
            • Gość: bma Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.crowley.pl 09.09.03, 12:08
              Właśnie wróciłam z La Pinty, hotel b. ładny, ale duży z rodzaju molochów,
              zresztą na Teneryfie większość takich. My mieliśmy apartament - sypialnia i
              salon z aneksem kuchennym, i duży balkon na ocean. Apartament w pełni
              wyposażony we wszystko co potrzebne - kuchnia jak w domu (mikrofalówka, expres
              do kawy itp, nawet nożyczki, otwieracz do konserw itp), klimatyzacje
              indywidualnie sterowana, stolik do brydża itp. gier, meble ogrodowe na
              balkonie, super basen na dole i bliziutko do plaży. POLECAM. Budowy nie ma w
              pobliżu, chociaż obok wykańczają centrum handlowe, ale nie ma stamtąd żadnego
              chałasu i nie widać go z okna. B. blisko do portu i centrum handlowego. Jak
              ktoś ma jakieś dodatkowe pytania chętnie odpowiem.
              • Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 62.233.142.* 09.09.03, 12:54
                BMA, a czy przy basenie było wystarczająco duzo leżaków?
                Ile kosztowały leżaki na plaży?
                Czy w hotelu można bylo pograć w ping-ponga, bilarda itp. i czy było odpłatne?
                • Gość: bma Re: Hotel La Pinta - Teneryfa - do Ani IP: *.crowley.pl 10.09.03, 11:32
                  Leżaków było dużo, nie koniecznie trzeba było rezerwować rano, gorzej z
                  cieniem. Ping-ponga nie widziałam (ale nie szukałam), bilard był zdaje się na
                  monety. Jak masz więcej pytań wejdź na gg 5428511. Chętnie odpowiem.
              • Gość: camyk Do: bma IP: *.chello.pl 11.09.03, 23:41
                Z jakiego biura usług korzystałaś? Czy znasz może bezpośredni e-mail do tego
                hotelu? W internecie La Pinta jest oferowana wyłącznie przez biura agencyjne,
                czy jednak ma własną stronę? (ja takiej nie znalazłem)
                • Gość: corason Re: Do: bma IP: *.chello.pl 15.09.03, 15:23
                  Do jakiej sieci hoteli należy La Pinta?
    • Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl 18.09.03, 22:34
      NEWS:
      La Pinta należy do sieci HOVIMA Hotel's (Panorama,Club Atlantis,Jardin
      Caleta,Santa Maria,Altamira,Los Geranios)
      • Gość: camyk Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.09.03, 19:20
        E-mail do Hovima Hotels: centraldereservas@hovima-hotels.com
        • Gość: Ania Re: Hotel La Pinta - Teneryfa IP: 5.5.* / 80.58.19.* 20.09.03, 19:12
          Jestem wlasnie w La Pincie, czekam na pytania, bede tu do 02.10. Hotel calkiem
          ladny, moze nie najnowszy, przy samej plazy. Basen ok, tylko ludzie od switu
          zajmuja lezaki i parasole recznikami. Jedzenie dobre. Miejmy nadzieje ze sie
          nie popsuje.
          • Gość: camyk Do Ani IP: *.chello.pl 20.09.03, 19:51
            - Z jakiego biura skorzystałaś?
            - Czy możesz potwierdzić inf. z moich ost. wypowiedzi na temat La Pinty (sieć,
            e-mail)?
            - Jakie są numery pokoi na ostatnim piętrze, w części środkowej hotelu.
            Ostatnie to 5te, czy 6te piętro?
            - Skąd klikasz? W hotelu jest kawiarenka internetowa (ile płacisz za 1h)?
            - Którą wypożyczalnię samochodów możesz polecić?
            - Czy kelnerzy, podczas śniadania, bądź obiadokolacji, natrętnie proponują
            dodatkowo płatne napoje (cola,wino, kawa itp.)? Te niemiłe wrażenia utkwiły mi
            w pamięci z pobytu na Krecie (Hotel - Panorama/Agia Pelagia).
            Ania, napisz o pozytwnych i jeśli będą to negatywnych wrażeniach z pobytu w La
            Pincie i w ogóle na Teneryfie.
            • Gość: Ania Re: Do Ani IP: 5.5.* / 80.58.19.* 24.09.03, 13:27
              Skorzystalam z biura Scan Holiday, La Pinta nalezy do sieci HOVIMA, nie mam
              maila ale ma tel i fax. Tel: 922715558, fax: 922714348, www.hovima-
              hotels.com . Ostatnie pietro to czwarte, piate ma tylko kilkanascie pokoi na
              brzegach hotelu. W srodkowej czesci hotelu beda pokoje o numeracji ok. 410 i w
              zwyz kierujac sie od srodka hotelu do lewej strony patrzac od morza. W hotelu
              jest automat z internetem ale wlasnie sie popsul wiec znalezlismy w poblizu
              kawiarenke internetowa. W hotelu 1h kosztuje 6 Eur, w kafejce 4 Eur. Kawiarenka
              znajduje sie w sali bilardowej w poblizu mariny. Samochodu nie wypozyczlismy
              ale jest bardzo duzo wypozyczalni, w hotelu tez polecaja jedna wypozyczalnie.
              Kelnerzy nie sa natretni, bo nie za bardzo umieja po angielsku i sa bardzo
              grzeczni i uczynni. Napoje sa platne do kolacji. Wrazenia opisze po powrocie do
              kraju jak bede miala wiecej czasu. Na razie wszystko jest OK, moze tylko troche
              za goraco.
            • Gość: camyk Re: Do Ani IP: *.chello.pl 24.09.03, 15:28
              Dzięki za odpowiedź. Fajnie by było, gdybyś jeszcze Aniu dostała odpowiedź od
              rezydenta Scan'u Holiday, dlaczego wycofują się z La Pinty w 2004 r.? A może
              szykuje się remont hotelu?

Pozdrawiam ze słonecznej Warszawy
              • Gość: Ania Re: Do Ani IP: 5.5.* / 80.58.19.* 25.09.03, 21:52
                Hotel byl remontowany w 1999r, wiec chyba nie bedzie w najblizszym czasie
                remontowany. Jak bede miala okazje to zapytam sie rezydentki.
                • Gość: camyk Re: Do Ani IP: *.chello.pl 12.10.03, 18:07
                  ???
                  • Gość: Ania Re: Do Ani IP: 62.233.142.* 13.10.03, 10:10
                    Niestety nie miałam okazji spytać sie rezydentki dlaczego La Pinta nie bedzie
                    wofercie Scana. Ale mam do niej telefon jak chcesz możesz zadzwonić:
                    0034699963253
    • romet2 Re: Hotel La Pinta - Teneryfa 15.12.21, 23:36
      Członkostwo można zakupić lub sprzedać przez Dial World Exchange. Najlepiej tam się zgłosić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka