Gość: Ela IP: *.tkb.net.pl 07.10.03, 11:20 Witam Jadę z Ecco Holiday na Majorkę 10.10 na 14 dni do hotelu Gala. Czy ktoś już tam był? Jak wyglądają wakacje z Ecco? Czekam na wszelkie info. Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARSI Re: Hotel Gala*** Can Pastilla, Majorka IP: HOTKEY* / 212.244.108.* 07.10.03, 15:42 Wyjazd z Ecco na Majorke jest super, także nie masz sie co obawiac , widziałem hotel Gala z zewnatrz, wyglada nawet spoko, po drugie stronie uliczki jest natomiast inny hotel Ecco - Miraflores oba połozone są bliziutko plazy(fajnej i szerokiej).Blisko do rozrywek w Playa de Palma. Tu masz link do mojego opisu wyjazdu na Majorke z Ecco. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=7721592 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Hotel Gala*** Can Pastilla, Majorka IP: *.tkb.net.pl 07.10.03, 16:28 Hej ARSI Ty wszedzie zachwalasz Majorkę i Ecco Holiday, ale dzięki za odpowiedź. Czekam na innych forumpowiczów, którzy faktycznie tam byli i mogą przekazać mi cenne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś