vicealigator 27.09.08, 17:29 zapraszam uk.youtube.com/watch?v=oJlKOFaeQBc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xulu Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 27.09.08, 21:36 czyż to nie reklama ?? (spam) Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 27.09.08, 23:37 Rozszyfrowales mnie ! Pod pozorem fotek z Hiszpanii, sprzedaje ubezpieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 00:24 to nie chodzi o to ;) po prostu nie masz pomysłu jak się wypromować ......i linkujesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 10:00 A nie pomyslales, ze inni moga skorzystac z informacji, ktore tam zawarlem? Ze inni moga z przyjemnosci chociaz poczytac? Ja na tym nie zarabiam. Ale oczywiscie znajda sie malkontenci, ktorym wiecznie cos przeszkadza, zwlaszcza ze inni - w przeciwienstwie do nich - cos pozytecznego robia. Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 10:18 reklamowanie się w ten sposób nie jest poZyteczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 11:36 Rozumiem, ze nie jest pozyteczne dla strony POZNAJ HISZPANIE :)))) Zalosny jestes - na tym zamykam dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 13:03 dokładnie wiesz i ja wiem ze w podpisie można mieć link do innej strony, ale linkowanie w temacie bez żadnego sensu to jest dopiero żałosne :D Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 13:04 i jeszcze jedno, chcesz wstawić fotki, wstaw je na tutejsze foto-forum i zapraszaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 13:09 Zdurniales pod rzadami Zapatero, czy zawsze taki byles? Chyba naprawde jestes znudzony, marnujac niedziele na czepianie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 15:06 nie obrażaj publicznie człowieku, bo ja ci nie ubliżam Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 15:39 Publicznie sie mnie czepiasz, to ja publicznie stwierdzam fakty. Mam nadzieje, ze dotarlo Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Fotki z Katalonii i Barcelony 28.09.08, 18:26 nie czepiam się tylko stwierdzam fakty ze nie znasz regulaminu ani netykiety na forum ,dla mnie dalsza dyskusja z twoja osoba jest zbędna ....a jeśli już to na kanale prywatnym ponieważ teraz łamiemy regulamin :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Fotki z Katalonii i Barcelony IP: 195.242.183.* 29.09.08, 08:30 xulu, o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś