klymenystra 14.06.04, 22:36 bo ja widźałam takom ksiąrzke i nie fiem czy nie kupidź co myslicie? i ćekawe czy barzo trędowata kozmo czy tylko ódaje.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: trędowata 14.06.04, 22:38 Łojmatko, jag ja sjem pszy njej popłakałam ze zrószenja, no muwje ci, kópuj otrazó, bo ktoś jeszcze wykópi i rzal bedzie! Odpowiedz Link
eirenne Re: trędowata 14.06.04, 22:40 Tylko upszedzam, rze jezd dłóga, o wiele za, pożondne charlekiny nje mogom bydź takje dógje, ale sjem tym nje pszejmój i czytaj tylko pażyste strony Odpowiedz Link
ugo Re: trędowata 14.06.04, 22:43 Czy f tej ksionrzce som kororowe obraski? bo mosze ja bym kópił mojej lasce Odpowiedz Link
eirenne Re: trędowata 14.06.04, 22:46 Hiba nje ma, ale by łoby romątycznje, jag jej byś se sam narysował łobraskji Odpowiedz Link
dziuunia Re: trędowata 14.06.04, 22:50 sóhajcie ale był takji film hyba tesz nie?to tam som obraski,durzo obraskuf jezd normalnje. Odpowiedz Link
ugo Re: trędowata 14.06.04, 22:55 to dopsze, bo moja lazka to nie morze patźeć na litery, mufi rze jom od jih głowa boli Odpowiedz Link
klymenystra Re: trędowata 15.06.04, 16:24 no wuaśnie mie tesz boli ale sie pżesfycienrzam coby kórtórarna byc i tego... podobno teraz kórtóra trędi jest. ale ksionrzki to hyba jusz nie ma moze na alegro bendźe ? cmok Odpowiedz Link