myszka_211 12.11.04, 11:17 dla Bejki synka! ha tyle ćoćóf nikt na śfjeće nie ma no i Młody benće miau terz wójkuf trohe za to fszyscy kozmo i glamór tesz bym hćaua mjeć fójka Nąztopa alpo Pjecyga, alpo Dżeffa a ćoćuf nie slicze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei tak:):):):) muj syneg bendzie mjał 12.11.04, 14:09 śfietnyh wójkuf i ciocie......jag fpatniecie z otfiedzinami- to bendziecie go bawic- np opofjadajonc modem na sókcesa- albo modem z siłofni...albo bajki o słoneczkó w solarjómie Jósz siem cieszem- rze bendziecie pszyjeżdżadx! Sóper na serio cieszę sie- i mam taka nadzieje, że to nastąpi Odpowiedz Link
okrent9 Re: tak:):):):) muj syneg bendzie mjał 16.11.04, 19:40 a mńe sie ostatńej notzy (albo dńa, zalerzy jag na to spojżedź, bo poszłą spadź po siudmej rano) śniuo, rze karmieu bótelkom małego niemovlaka. Byu dżeczny i myźle, rze to mósiau bydź Bejki opcy )) a ja mó ćoćowauą! )) Odpowiedz Link
biusciasta_aldona Re: benćemy ćoćami 12.11.04, 19:50 Takih ćoćióf i wójkuf jak my to ja mó nafet trohe zasdtroszczem . Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: benćemy ćoćami 12.11.04, 20:19 jusz siem nie mogem doczekac wjeściuf od Beji o naszym małym KOZMOBOJU =))) Ale bendzie śfiento na foróm!!!!!!!!! Odpowiedz Link
myszka_211 Re: benćemy ćoćami 15.11.04, 09:42 a tak fokóle to kjety tom ćoćom bente bo nikty nie pamiętą jósz doczekać sie nie moke Odpowiedz Link
ja22ek Re: benćemy ćoćami 15.11.04, 16:06 Cho chotag tag... A ja bende pra dziatkię! Jósz śe niemogie doczkadź! Odpowiedz Link
bei 19 listopada..o 9 rano 15.11.04, 16:22 hyba rze mi karzom czekać na urośniencie jóniora Odpowiedz Link
eirenne Re: 19 listopada..o 9 rano 15.11.04, 22:30 myśle rze bym mokła srobidź sfetr na drótah, ale bendzie mję jeżcze sbapciom mylidź i lad dodawadź Pszysną sje, gópje sje ftym ciotkowanjó... )) comoszna aconje... Odpowiedz Link
myszka_211 Re: 19 listopada..o 9 rano 17.11.04, 21:00 coras bliszej i do rosfjonsania Bejko a jag dasz Mauemu na drukje imję? ja to se tak wymyźiuam rze to trókje imję mósi bydź trendi proponóje Dżastin, alpo Lóis, alpo Ronalto albo Dejfit Odpowiedz Link
eirenne Re: 19 listopada..o 9 rano 17.11.04, 21:14 jag dla mję mogom bydx wszyskje kto powjedział rze jezd tylko jedno imje drógje? Odpowiedz Link
bei nie mam drógiego imjenia.... 18.11.04, 14:37 i tag hyba zostanie....a drógie morze być tylko jedno- bo człwiek nie morze w RP mjeć tyle imjon co f Chiszpanji.... Ładne jezd imje Pjecyg...czy Nąstop...a Jaccka to mam brata- to jósz siem pszyzwyczaiłam- rze fajne.... Bendzie Artur...i jósz bendzie zagfostka dla specjalisuf od bazuf danyh- np dla banQ- dwa Artury... s tym samym nazwizkiem i ten sam adres....czeba wufczas programowac rozpoznawanie- czy jest rórznica 18 lat- to dopjero wufczas siem domyslom- rze jeden jest inny ot drógiego Artura...ale to tag na boku- jako ciekawostka Odpowiedz Link
ja22ek Re: nie mam drógiego imjenia.... 18.11.04, 14:58 A Drzorcz Foremą (taki ztary bogzer) to ma hyba s ośmnió synuf, i karzdy ma na imje Dżortsz. To dopjero banki majom problema! Odpowiedz Link