Dodaj do ulubionych

Oferta pracy w Toronto

15.09.07, 19:12
Moj szef dosc pilnie potrzebuje zatrudnic operatora routera CNC;
jesli ktos cos ... to prosze dac znac.
Obserwuj wątek
    • pawlak73 Re: Oferta pracy w Toronto 16.09.07, 21:31
      Witam!!!
      Nazywam Damian Feliks. Mam 44 lata. Skończyłem technikum w zawodzie tokarz-frezer. Potrafię obsługiwać maszyny numeryczne CNC. Mówicie że jest praca. Ja bym się zatrudnić lecz jest problem gdyż mieszkam w Polsce na Śląsku. Bardzo chcę z rodzina wyjechać do Kanady. Poszukałem firm które się tym zajmują i kazali mi szukać pracy dla mnie. Jeśli coś mam podać więcej to piszcie na mój e-mail: pawlak73@o2.pl.
      Pozdrawiam!!!
      • pawlak73 Re: Oferta pracy w Toronto 16.09.07, 21:34
        Bardzo mi na tym wyjeździe zależy. Firma która ma mi załatwić te papiery właśnie ma najwięcej wpływów w Toronto i Ontario oraz okolicach. Proszę o rozpatrzenie mojej decyzji. Moze sie na cos przydam. Jak cos piszcie.
        Pozdrawiam!!!
      • estevez Re: Oferta pracy w Toronto 17.09.07, 05:01
        "...kazali mi szukać pracy dla mnie..."

kazali ci szukac pracy dla ciebie ? tzn oni beda szukac czy ty sam masz szukac ?
        • pawlak73 Re: Oferta pracy w Toronto 17.09.07, 14:35
          > "...kazali mi szukać pracy dla mnie..."
          >
          > kazali ci szukac pracy dla ciebie ? tzn oni beda szukac czy ty sam masz szukac
          > ?

No jest oczywiste ze ja sam muszę poszukać sobie pracy, bo żadna firma się szukaniem nie zajmuje. A że jest tu ogłoszenie o nabór do pracy no to się zgłosiłem. Trzeba próbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka