Gość: welpus IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 07.01.04, 20:18 czy naprawde nikt nie byl na rozmowie u konsula w sprawie visy narzeczenskiej - fiance visa......? Az mi sie nie chce wierzyc.... Dajcie znac. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: visa narzeczenska IP: *.waw.cdp.pl / 62.181.171.* 08.01.04, 12:52 własnie ja czekam na taka rozmowa a tymczasem moje papiery sa jeszcze w usa i beda je rozpatrywac dopiero za miesiac wczesniej pisalay do mna na forum dziewczyny ktore byly na takiej rozmowie,nie pamietam dokladnie ich adresow email ale jak znajde to Ci wysle :) milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welpus Re: visa narzeczenska IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 08.01.04, 14:05 Dzieki za zainteresowanie :D Moje wlasnie wczoraj zostaly rozpatrzone przez BCIS. Mialem czekac od 30 do 45 a wszytko poszlo w czasie 28 :) Tak wiec zycze powodzenia i jak znajdziesz te maile to bede wdzieczny :D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotella4 Re: visa narzeczenska 08.01.04, 15:20 piszac 30-45 miales na mysli dni ?, jesli tak to jestem zaskoczona bo moj narzeczony paiery w usa zlozyl 7 sierpnia i od razu mu powiedzieli ze trzeba czekac 5-6 misiecy, kurcze to my chyba mielismy pecha :) podaje ci adresy tych dziewczyn ejza@02.pl elwira27@gazeta.pl ps napisz mi prosze czy w czasie kiedy wasze dokumenty byly juz w BCIS dosylaliscie do nich kolejne dodatkowe papiery np bilety lotnicze albo rachunki telefoniczne czy poprzestaliscie na tym, co zostalo doloczone przy wniosku pozdrawiam dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welpus Re: visa narzeczenska IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 08.01.04, 20:29 Najlepiej jak bys napisala do mnie maila to ci wszytko napisze. welpus@o2.pl to moj. Ogolnie my do BCIS zlozylismy 9 grudnia i mielismy czekac od 30 do 45 DNI. Udalo sie szybciej jak ci napisalem. My wszytkie takie rzeczy jak bilety itd. zlozylismy do adwokata, bo to on zalatwia cala sprawe. Dalismy mu wszystko co chcial i on zlozyl wszytkie potrzebne dokumenty tak wiec nic nie dosylalismy. Teraz wszystko poszlod do Visa Center. 2 do 4 tygodni czekania i potem badania i rozmowa z konsulem... P.s. Dla zainteresowanych: odsylam na strone :www.usinfo.pl/consular/iv/fiance.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: visa narzeczenska IP: *.crowley.pl 09.01.04, 08:57 rzeczywiscie jesli zalatwia sie sprawe przez adwokata wszystko trwa bardzo krotko,my niestety zrobilismy inaczej dlatego tyle musimy czekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: visa narzeczenska IP: *.chello.pl 08.01.04, 18:23 No właśnie!Słyszałam o takiej wizie jeżeli chodzi o Australię,ale o USA, to nie słyszałam-widzę jednak,że coś takiego istnieje i w tym przypadku. Czy bylibyście tak uprzejmi i udzielili mi wszelkich informacji na ten temat, ew. gdzie takie informacje można znaleźć? Pozdraiwam/Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito www.shusterman.com i www.uscis.gov IP: *.user.veloxzone.com.br 08.01.04, 19:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: visa narzeczenska IP: 67.163.179.* 08.01.04, 23:30 Ja staralam sie o wize narzeczenska w 2002 roku. dostalam ja bez wiekszego wysilku. Jesli masz wszystkie wymagane dokumenty i spelniasz warunki (glownie dowody potwierdzajace wasz zwiazek) rozmowa w ambasadzie wydala mi sie formalnoscia. Jesli masz jakies konkretne pytania dotyczace rozmowy w ambasadzie, czy tez calego procesu, wyslij mi e-mail na moniawi@gazeta.pl Powodzenia. Monika Odpowiedz Link Zgłoś