Dodaj do ulubionych

Wankuwer, Calgary

IP: *.info.bielsko.pl 22.01.04, 13:21
Witam serdecznie!
intere mnie lot do Wancuwer lub Calgary , zalezy mi o iformacje skad
najlepiej ( najtaniej, bezpiecznie ) przelecieć do jednego albo drugiego
miasta. Jesli macie dobre stromy www bardzo prosze .
Obserwuj wątek
    • Gość: rycerz Re: Wankuwer, Calgary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 17:39
      wybralbym LH przez FRA, ale mozna tez i BA przez LHR
      ps. domyslam sie, ze chodzi Ci o Kalgary? w Canadzie? ;)
      • Gość: Bartek Re: Wankuwer, Calgary IP: *.client.comcast.net 22.01.04, 18:31
        A ja bym ci radzil najpierw spojrzec do atlasu albo slownika.
        To miasto w kazdym jezyku nazywa sie tak samo VANCOUVER
        • Gość: rycerz Re: Wankuwer, Calgary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 19:08
          to bylo do mnie???
          • lymeryk Re: Wankuwer, Calgary 22.01.04, 20:01
            Gość portalu: rycerz napisał(a):

> to bylo do mnie???

a jak bylo to co?
            • Gość: rycerz Re: Wankuwer, Calgary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 21:01
              to znaczy, ze nie zrozumial aluzji:) sam mialem ochote odeslac kobiete do
              atlasu, ale zrobilem inaczej. najpierw poradzilem, potem troszke nieszkodliwej
              ironii. jak widac nie wszyscy zauwazyli.
        • vulgar2 Do Bartusia. 22.01.04, 21:56
          Gość portalu: Bartek napisał(a):

" A ja bym ci radzil..."

A ja bym tobie radzil Bartus - go and fuck yourself, asshole.
          • Gość: Bartek Re: Do Bartusia. IP: *.client.comcast.net 23.01.04, 05:12
            You too, you piece of shit
            • vulgar2 Re: Do Bartusia. 23.01.04, 06:16

Witaj,
              you pitiful asshole.
              Eat shit and die.
              Pzdr.
              • polisham1 Re: Do Bartusia. 24.01.04, 05:25

Bartusiowi ch.j w d.pe.
      • Gość: Wloczykij Re: Wankuwer, Calgary IP: *.proxy.aol.com 24.01.04, 04:15
        Dodaj jeszcze KLM przez Amsterdam.
        • Gość: rycerz Re: Wankuwer, Calgary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 18:17
          KLM tez sprawdzalem, ale pokazal mi, ze przez Minneapolis! za duzo przesiadek
          to 1, amerykanska wiza to 2.
          • Gość: Wloczykij Re: Wankuwer, Calgary IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 04:55
            Przez Minneapolis to nie KLM tylko bratnia dusza KLM - Northwest Airline.
            Musiales trafic na niekompetentna panienke. Wylatujesz o 6 rano z Warszawy,
            Kolo 11 przd poludniem leci z Amsterdamu samolot KLM bezposrednio do Vancouver.
            Jestes juz ok. poludnia w hotelu albo w chacie u rodziny. A z powrotem
            wylatujesz z Vancouver ok. poludnia i jestes w Warszawie w samo poludnie
            nastepnego dnia. Przynajmniej ja tak lecialem jakies 4 miechy temu. Chyba ze
            cos zmienili(???)
            Pozdrowienia
    • Gość: dradam Re: Vancouver, Calgary IP: *.direcpc.com 24.01.04, 11:54
      lepiej nie robic bledow w pisowni nazw miast.

www.airtransat.com/en/destination.asp?ID=53&SRC=D1&Sect=Canada
      Pozdrawiam
      • starypierdola Re: Vancouver, Calgary 25.01.04, 02:47
        Jak nie wiesz gdzie chcesz leciec, to przylec do mnie. Mieszkam pol drogi
        miedzy Vancouver, B.C. (YVR)i Calgary, Alberta (YYC)
        Dojechac mozna w rozne sposoby, nawet na rowerze. Przyleciez tez; z Kelowna, z
        Kamloops, z Edmonton, z Saskatoon, z .......
        SP
        • Gość: Wloczykij Re: Vancouver, Calgary IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 05:00
          A co cie zapedzilo do Interioru? Emeryturka, czy lubisz lowic pstragi albo
          Heliskiing?? Mt.Revelstoke ma podobno najwiekrze opady sniegu w Rokies -
          srednio powyzej 10 m.. A jak jest w tym roku??
          • starypierdola Re: Vancouver, Calgary 27.01.04, 20:00
            Swietnie!! A jakie ma lawiny!!!!
            SP
            • Gość: Wloczykij Re: Vancouver, Calgary IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 13:42
              No wlasnie. Czy juz "Transcanade" otworzyli?? Doszly mnie sluchy, ze byla
              zamknieta z powodu niebezpieczenstwa lawin.
              • Gość: SP Re: Vancouver, Calgary IP: *.dynamic.umr.edu 30.01.04, 15:29
                Tak, w zeszlym roku byla zamknieta. Ale tamten snieg stopnial latem ....
                Jak bedzie w tym roku? Zobaczymy.
                • Gość: Wloczykij Re: Vancouver, Calgary IP: *.proxy.aol.com 31.01.04, 08:06
                  Stary, pomyliles kraje. Canada to nie Polska.
              • starypierdola Lawiny, etc. 31.01.04, 03:22
                Dla Wloczykilja o aktualnym stanie drog w B.C.

www.th.gov.bc.ca/bchighways/roadreports/roadreports.htm
                SP
              • Gość: Andrew Re: Vancouver, Calgary IP: *.home.cgocable.net 31.01.04, 03:37
                Gość portalu: Wloczykij

===============================================================================

Nazwa turysty WLOCZYKIJ jest przezytkiem , teraz powinno byc WLOCZYCELLPHONE .
                • Gość: Wloczykij Re: Vancouver, Calgary IP: *.proxy.aol.com 31.01.04, 08:12
                  Moze cie tym zaskocze, ale komory nigdy nie mialem i miec nie zamierzam. Po
                  prostu cenie swoja niezaleznosc. (Komory nazywaja tutaj "electronic leash"
                  czyli elektroniczna smycz) Natomiast tlefony stacjonarne zawsze odbieram jak
                  jestem obecny.
                • jj19 cellphone 31.01.04, 08:14

Trudno nie przyznac racji :)))).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka