jutka2006 17.02.10, 19:13 Witam Jesli Wiecie cos na temat cen w tej restauracji bardzo prosilabym o podpowiedzenie mi Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Ceny w Chuck E Cheese 17.02.10, 19:43 jutka2006 napisała: > Witam witaj > Jesli Wiecie cos na temat cen w tej restauracji bardzo prosilabym > o podpowiedzenie mi no to ci mowie cos wiemy > Z gory dzieki hehe, no skoro tak ladnie dzienkujesz to ci podam linka www.chuckecheese.com/parties/birthday/birthday-details.php?Id=844 Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ceny w Chuck E Cheese 17.02.10, 19:46 a jak chcesz cos kolo swojego bejsmentu znalezc to tutaj www.chuckecheese.com/parties/birthday-pricing-details.php Odpowiedz Link Zgłoś
jutka2006 Re: Ceny w Chuck E Cheese 17.02.10, 19:59 Dzieki ontarian ale na stronie ich to ja juz bylam i nic tam nie wyczytalam ciekawego dotyczacego cen Chodzi mi o ceny jedzenia czy sa np porownywalne z MC donalds lub Wendys Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ceny w Chuck E Cheese 17.02.10, 20:37 jutka2006 napisała: > Chodzi mi o ceny jedzenia czy sa np porownywalne z MC donalds lub > Wendys bedzie juz pare latek jak tam ostatnio bylem ale wtedy to hamburgerow tam nie mieli glownie pizza i jakies inne goovienka a o ceny to sie nie martw, nie sa wziete z ksiezyca aczkolwiek taka pizze taniej kupisz w jakiejs pizzerii Odpowiedz Link Zgłoś