Dodaj do ulubionych

Kto lubi Utah?

28.04.04, 22:45
Bo ja bardzo. Zwłaszcza Canyonlands i Escalante. Był tam kto?
Obserwuj wątek
    • Gość: just me Re: Kto lubi Utah? IP: 64.254.97.* 28.04.04, 22:56
      Mormoni lubia Utah
    • Gość: piotr_tomasz2 Re: Kto lubi Utah? IP: 195.117.200.* 28.04.04, 23:24
      Ale ja nie Mormon
    • katiies Re: Kto lubi Utah? 28.04.04, 23:42
      ehhh cieplo sie zrobilo na sercu jak przeczytalam post.lubie utah bardzo
      bardzo :-)czerwone gory,pustynie i nawet tych mormonow i rednekow ;-)mieszkalam
      tuz obok zion national park 2 lata i rok temu,w tym roku sie przeprowadze i
      obejrze utah zima bo jeszcze nie widzialam.najpiekniejszy jets dla mnie bryce
      kanion.a poza tym ten spokoj,przyjaznie nastawieni ludzi i na prawde bardzo
      bezpiecznie.jezdzilam jeepem wranglerem na zakupy-samochod caly odkryty i nigdy
      nic nie zginelo gdy zostawiam pelne torby.pzd piotrek
      • anutka1 Re: Kto lubi Utah? 14.05.04, 23:17
        .a poza tym ten spokoj,przyjaznie nastawieni ludzi i na prawde bardzo
        > bezpiecznie.jezdzilam jeepem wranglerem na zakupy-samochod caly odkryty i
        nigdy
        >
        > nic nie zginelo gdy zostawiam pelne torby.pzd piotrek

zgadza sie..bylam w Kanab, malutkie miasteczko i baaardzo sie zdziwilam ze
        osoba z którą tamm bylam nie zamykala samochodu....
    • fredonia Re: Kto lubi Utah? 28.04.04, 23:51
      Piekny jest Zion National Park. No i oczywiscie nigdy nie zapomne dojazdu od
      strony Utah do Monument Valley - tak jak w wielu filmach!!!!
      Pojezdzilem troche po tym koniuszku Utah i mi sie podobalo. Bardzo mi sie
      podobala Valley of Gods - jest to bardzo blisko Monument Valley i mozna sie tam
      wyzyc samochodem terenowym, i nie jest to tak oblegane jak Monument Valley.
      Napewno jescze wroce w tamte tereny i chcialbym poznac cale Utah.

Fredonia
      • Gość: Moron Re: Kto lubi Utah? IP: *.proxy.aol.com 15.05.04, 00:02
        >zgadza sie..bylam w Kanab, malutkie miasteczko i baaardu...dzo sie zdziwilam
        ze
        >osoba z którą tamm bylam nie zamykala samochodu....

Tez nie zaamknalem samochodu w tyn Utah. Kluczyki mi zostaly...
        • anutka1 Re: Kto lubi Utah? 15.05.04, 00:10
          hehe...miales pecha brrr
    • ertes Re: Kto lubi Utah? 15.05.04, 00:16
      Bede tam za dwa tygodnie. Przekaze pozdrowienia :)
    • zalotnica Re: Kto lubi Utah?--uwielbiam... 15.05.04, 02:09
      piotr_tomasz2 napisał:

> Bo ja bardzo. Zwłaszcza Canyonlands i Escalante. Był tam kto?

a byles w Chester Park...?

• Gość: piotr_tomasz2 Re: Kto lubi Utah?--uwielbiam... IP: 195.117.200.* 15.05.04, 13:03
        Bylem w rejonie Needles, ale do Chesler nie dotarlem bo bylo za goraco. A Ty
        bylas? 4WD czy na piechote?
        • Gość: Daga Re: Kto lubi Utah?--uwielbiam... IP: *.client.comcast.net 15.05.04, 16:57
          ja mieszkam w utah od prawie dwoch lat ,miasto: St .George byl tam ktos.
          Teraz duzo ludzi zaczyna sie tam przeprowadzac bo wiedza ze jest bezpiecznie
          policji tyle ze ...
          bardzo latwo o speeding ticket :)
          ale tak czy inaczej zapraszam

• ertes Re: Kto lubi Utah?--uwielbiam... 15.05.04, 17:46
            Co mozna robic w St. George?
            Chodzi mi o prace itp?
            • Gość: Utahlover Re: Kto lubi Utah?--uwielbiam... IP: 195.117.200.* 15.05.04, 19:21
              Daga, bylas moze na Toroweep Point? Podobno z okolic St. George prowadzi tam
              gruntowa droga, ale trudna do pokonania. Nie wiesz, czy mozna nia przejechac
              zwyklym autem?
              • Gość: Daga Re: Kto lubi Utah?--uwielbiam... IP: *.client.comcast.net 18.05.04, 01:38
                teraz jest duzo remontow drog wiec niejestem pewna czy sie da ale sama tam nie
                bylam :) na pewno mozesz sprobowac zadzwonic do informatio center w city hall.
            • krolewna.sniezka Re: Kto lubi Utah?--uwielbiam... 15.05.04, 23:52
              ja przejezdzalam przez St. George i zatrzymalam sie tam na posilek, ale poza
              tym to podobnie jak ertes, zastanawiam sie czy ludzie sie tam utrzymuja glownie
              z turystyki czy jest cos wiecej?
            • Gość: Daga Re: Kto lubi Utah?--uwielbiam... IP: *.client.comcast.net 18.05.04, 01:42
              hmm? szczerze mowiac teraz widac ogromny rozwoj tego miasta. Z istniejacych
              firm to glownie SKyWest+ Delta gdzie glowna praca polega na siedzeniu w biurze
              albo lataniu jako pilot i stewardessa. Duza ilosc bankow, rozbudowujace sie
              lotnisko,dealerzy samochodowi, albo po prostu praca w wal martcie :)
              Pozdrofffki
    • katiies Re: Kto lubi Utah? 18.05.04, 22:57
      Ja mieszkalam w Springdale(mala wioseczka tuz obok zion national park) a do
      St.George jezdzilam na zakupy,na kolacje i do kina bo innych rozrywek nie bylo
      (inne zapewnialo nam Vgas :-) ale i tak bardzo lubie to miasto i nie mialabym
      nic przeciwko zamieszkaniu tam.spokoj,spokoj i jescze raz spokoj no i ludzie
      jacys tacy spokojni i nie zabiegani.Mam tylko nadzieje ze uda mi sie tam
      jeszcze pojechac bo tesknie za tym miejscem.AAA bardzo mili i przystojni
      panowie w wypozyczalni samochodzikow enterprise ;-)Pozdrowienia Daga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka