kanye 07.05.04, 10:12 Czy ktos byl albo nawet pracowal w Yosemite National Park.Czy moglby cos napisac na ten temat z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anutka1 Re: Yosemite National Park 07.05.04, 10:43 hej....napisałam maila na kanye@gazeta.pl ---> sprawdź prosze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Re: Yosemite National Park IP: *.hoasnet.inet.fi 12.05.04, 13:06 bylam, nie pracowalam ale poznalam ludzi (polakow) ktorzy pracowali w jednym z bufetow). Co chcesz wiedziec? zajebiste miejsce!!!!!!!!!!!!!! pojechalabym tam prcowac za 2 dolcena godzine! Odpowiedz Link Zgłoś
kanye Re: Yosemite National Park 12.05.04, 22:18 czy ludzie byli zadowoleni, jakie towarzystwo, jak z praca, no i ogolnie jaka tam jest atmosfera, byłbym wdzieczny za informacje na maila. Dziekuje z góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Yosemite National Park IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 22:38 Ja w Yose 2 razy już byłam :) W tym roku też się wybieram :) Fantastyczne miejsce, fantastyczni ludzie! W razie pytań pisz maila [iagoda@poczta.interia.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
kanye Re: Yosemite National Park 23.05.04, 22:24 hi, probowalem napisac na maila, ale taki adres nie istnieje.. Ja wybieram sie tam na J1, interesuje mnie to czy mozna znalezc tam łatwo druga prace, jaka jest atmosfera, kogo moge spotkac, jacy ludzie tam pracuja, jacy przyjezdzaja, czego sie moge spodziewac, jak wygladaja i czy wogole sa jakies imprezki, wszystko.Jesli mozesz zostaw mi odpowiedz tutaj lub na maila: kanye@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś