Dodaj do ulubionych

Air France????

11.05.04, 17:24
prosze o jakiekolwiek informacje o nich,bo slyszalam dosc niezaciekawe
informacje o tych liniach!!czy to prawda???
:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: Air France???? IP: 213.17.179.* 11.05.04, 21:45
      nie wiem,sama lece,podobno cestobugia bagaze ale to mnie jaos najmniej stresuje,za taka cene wlasciwie biore..o ile nie spadaja te samoloty,a tak ogolnie co do oceny lini to kazdy ma inne odczucia,wiele osob poleca LOT ja osobiscie raz mialam taka przyjemnosc i wiecej nie chce...wodeczka i nic wiecej:)w barku ale to najmniejszy problem!Ogolnie mowiac za taka cene jak ma LOT mozna wymagac troche wiecej!...chyba mocno nie na temat AF wyszedl ten post:)
      • Gość: ala Re: Air France???? IP: *.lt.pl / *.lt.krakof.com 19.05.04, 14:12
        cze
        lecialam do ny air france w zeszlym roku, i bardzo jestem zadowolona, mozna
        wziac 2 razy po 30 kg bagazu a to DUZOOO!!! poza tym pierwsza zmiana terminu
        jest za friko, jedzenie tez ok;-)
    • ertes Re: Air France???? 11.05.04, 23:13
      martad7 napisała:

> prosze o jakiekolwiek informacje o nich,bo slyszalam dosc niezaciekawe
      > informacje o tych liniach!!czy to prawda???
      > :))))
      Lataja do gory nogami czy jak? Zaby na obiad podaja czy zadaja milosci francuskiej?
      Co moze byc jeszcze nieciekawego?
      • martad7 Re: Air France???? 12.05.04, 08:21
        moze i tego wymagaja hihi nie mialabym nic przeciwko temu(chodzi mi o milosc
        francuska)hihi!!!!!!ale konkretnie mialam na mysli wlasnie te dziwnie gubiace
        sie bagaze,a nie o standart lotu!!!mam nadzieje ze teraz sie rozumiemy !!!
        pozdrawiam cieplutko
        • Gość: Pati Re: Air France???? IP: *.polpharma.com.pl / *.polpharma.com.pl 13.05.04, 10:06
          Mojej koleżanki bagaż już od czterech lat krąży gdzieś po świecie, tak, tak,
          Air France.
          • Gość: Joseph Re: Air France???? IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.04, 23:14
            Do standartu lotu nalezy tez organizacja na lotnisku
            a Air France ma burdel na kolkach.
            Niewiem gdzie lecisz i za ile ? ze twierdzisz ze sie oplaca.

pozd.
            • Gość: tom Re: Air France???? IP: *.blt.pl / 80.51.250.* 14.05.04, 01:15
              jak nie masz nic przeciwko miłości francuskiej to wcale nie musisz czekać na
              lot do USA:)
              Na ziemi też można nieźle polatać:P
    • Gość: Romis Re: Air France???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:33
      tez słyszałem, ze maja burdel, a zaczyna sie juz w Paryzu. Poza tym na
      pokładzie gadają non stop po francusku ;-)
      ja leciałem Lufthansa i było na prawde luksusowo, tez mozna zabrac dwie sztuki
      bagazu po 30 kg, jedzenie bardzo dobe i bardzo mila obsluga i lepiej mowia po
      angielsku od Francuzów ;-). Poza tym mają bardzo tanie przeloty, last minute
      Chicago, bilet powrotny 380 eur, NY - 360 Eur, toronto 360 Eur i inne
    • Gość: Daga Re: Polecam IP: *.client.comcast.net 22.05.04, 22:36
      Air France to moja ulubiona linia szcegolnie na taka odleglosc jak Polska USA
      wiec polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka