Dodaj do ulubionych

Six Flags - informacje

IP: 195.150.64.* 30.05.04, 13:19
Czy ktoś wie jak tam dojechać z Nowego Jorku?? Ile kosztują bilety wstępu??
Czy wogóle warto tam pojechać??
Obserwuj wątek
    • Gość: Colorado Re: Six Flags - informacje IP: 213.17.233.* 30.05.04, 13:35
      Six Flags

Mozesz pojechac do Massachusetts ok 100 mil od Bostonu (New England Six Flags), albo z tego co wiem do New Jersey.
      Bylem w massachusetts dwa lata temu. Efekt jest niesamowity, zwlaszcza na rolkosterze:))
      Bilety kosztowaly wtedy ok 40$.

Pozdrawiam naprawde warto:P:))
      • Gość: magda Re: Six Flags - informacje IP: 195.150.64.* 30.05.04, 13:40
        Właśnie chodzi mi o to w New Jersey i chciałabym sie dowiedzieć jak tam
        dojechać z Nowego Jorku. A czy to prawda że kupuje się bilet całodniowy
        (podobno w NJ kosztuje 50$, ale nie wiem dokładnie) i można korzystaĆ z czego
        sie chce "do oporu" :). dzięki za info
        • Gość: DrD Re: Six Flags - informacje IP: *.c3-0.80w-ubr16.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 30.05.04, 16:44
          wiem jak to wyglada jesli chodzi o NYC
          bilet autobusowy + wstep do six flags z port authority kosztuje 46 z groszem
          odjazd od 8 godziny bramka chyba 323 powrot od 7 wieczorem. czas podrozy w
          jedna strone z manhattanu kolo 80 minut.
          pozdrawiam
    • starypierdola Six Flags - info 30.05.04, 16:44
      The info is only a click away ...
      www.sixflags.com/
      SP
    • soup_nazi Stanowczo odradzam Darien Lake 31.05.04, 03:52
      Kupa brudu, czarnuchow, maly teren, odpustowe atrakcje - odpychajace. Nie wiem
      jakie ja inne Six Flags - ten stanowczo odradzam. Chyba, ze ktos wlasnie z
      Radzymina przyjechal to bedzie atrakcja.
      • Gość: a kuku Re: Stanowczo odradzam Darien Lake IP: *.stacje.agora.pl 31.05.04, 15:04
        Jesli jechac to tylko do Gurnee, bo tam sa najwieksze.
        Fakt, obsluga troche kiepska.
        Ale na raz warto.
    • rhino1 Re: Six Flags - informacje 01.06.04, 09:40
      Nie wiem jak to jest w NY ale :
      w chicago sa puszki z promocyjan coca cola ktore to daja ci znizke i bilet w
      Gurnee kosztuje cie 25$ wiec sie oplaca a jezeli mtyslisz ze pojdziesz nie
      jeden raz a moze dwa lub 3 to najlepiej jest kupic bilet na caly sezon -
      kosztuje 70 z hakiem i mozesz wejesc do kazdego six flags .
    • Gość: acton Re: Six Flags - informacje IP: *.w / *.w-net.pl 01.06.04, 10:40
      Słuchajcie, a jest jakaś sensowna możliwość dostanie się do SixFlags w Chicago
      bez posiadania auta?
      • rhino1 Re: Six Flags - informacje 02.06.04, 01:51
        autobus - greyhund , pociag , samolot ,
        • Gość: acton Re: Six Flags - informacje IP: *.w / *.w-net.pl 02.06.04, 10:59
          Jakiś Ty wspaniałomyślny. Ponawiam pytanie. 6F jest jakby nie było kawałek od
          Chicago. Kursuje jakiś autobus do miasteczka?
          • Gość: a kuku Re: Six Flags - informacje IP: *.stacje.agora.pl 02.06.04, 22:55
            Nie, tylko auto. Tzn. jedzie tam autobus (nie wiem jaki :) ) i Metra ale z e
            stacji jest kilka mil piechota jeszcze.
    • Gość: GREG Re: Six Flags - informacje IP: *.cpe.ga.charter.com 05.06.04, 00:28
      Ludzie ,dajcie sobie spokoj ze sixflagiem, to strata czasu ,
      • mijaczek Re: Six Flags - informacje 07.06.04, 20:25
        Masz samochód? www.mapquest.com wpisujesz adres poczatatkowy, koncowy i jechane!
        A jeśli chodzi o six flags - great adventure to jest po prostu super! nie
        sluchaj nikogo! jest naprawde super! polecam rowniez park wodny... zapomnialam
        nazwy. super zabawa, ale upewnij sie, ze jest ladna pogoda, o co w lecie w NJ
        nie trudno!
        Jak w lecie bede w stanach to na pewno jeszcze raz tam pojade. bylam dwa razy i
        mi malo!
        Pozdrafiam,
        Mia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka