Gość: magda IP: 195.150.64.* 30.05.04, 13:19 Czy ktoś wie jak tam dojechać z Nowego Jorku?? Ile kosztują bilety wstępu?? Czy wogóle warto tam pojechać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Colorado Re: Six Flags - informacje IP: 213.17.233.* 30.05.04, 13:35 Six Flags Mozesz pojechac do Massachusetts ok 100 mil od Bostonu (New England Six Flags), albo z tego co wiem do New Jersey. Bylem w massachusetts dwa lata temu. Efekt jest niesamowity, zwlaszcza na rolkosterze:)) Bilety kosztowaly wtedy ok 40$. Pozdrawiam naprawde warto:P:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Six Flags - informacje IP: 195.150.64.* 30.05.04, 13:40 Właśnie chodzi mi o to w New Jersey i chciałabym sie dowiedzieć jak tam dojechać z Nowego Jorku. A czy to prawda że kupuje się bilet całodniowy (podobno w NJ kosztuje 50$, ale nie wiem dokładnie) i można korzystaĆ z czego sie chce "do oporu" :). dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrD Re: Six Flags - informacje IP: *.c3-0.80w-ubr16.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 30.05.04, 16:44 wiem jak to wyglada jesli chodzi o NYC bilet autobusowy + wstep do six flags z port authority kosztuje 46 z groszem odjazd od 8 godziny bramka chyba 323 powrot od 7 wieczorem. czas podrozy w jedna strone z manhattanu kolo 80 minut. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Six Flags - info 30.05.04, 16:44 The info is only a click away ... www.sixflags.com/ SP Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Stanowczo odradzam Darien Lake 31.05.04, 03:52 Kupa brudu, czarnuchow, maly teren, odpustowe atrakcje - odpychajace. Nie wiem jakie ja inne Six Flags - ten stanowczo odradzam. Chyba, ze ktos wlasnie z Radzymina przyjechal to bedzie atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: Stanowczo odradzam Darien Lake IP: *.stacje.agora.pl 31.05.04, 15:04 Jesli jechac to tylko do Gurnee, bo tam sa najwieksze. Fakt, obsluga troche kiepska. Ale na raz warto. Odpowiedz Link Zgłoś
rhino1 Re: Six Flags - informacje 01.06.04, 09:40 Nie wiem jak to jest w NY ale : w chicago sa puszki z promocyjan coca cola ktore to daja ci znizke i bilet w Gurnee kosztuje cie 25$ wiec sie oplaca a jezeli mtyslisz ze pojdziesz nie jeden raz a moze dwa lub 3 to najlepiej jest kupic bilet na caly sezon - kosztuje 70 z hakiem i mozesz wejesc do kazdego six flags . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: Six Flags - informacje IP: *.w / *.w-net.pl 01.06.04, 10:40 Słuchajcie, a jest jakaś sensowna możliwość dostanie się do SixFlags w Chicago bez posiadania auta? Odpowiedz Link Zgłoś
rhino1 Re: Six Flags - informacje 02.06.04, 01:51 autobus - greyhund , pociag , samolot , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: Six Flags - informacje IP: *.w / *.w-net.pl 02.06.04, 10:59 Jakiś Ty wspaniałomyślny. Ponawiam pytanie. 6F jest jakby nie było kawałek od Chicago. Kursuje jakiś autobus do miasteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: Six Flags - informacje IP: *.stacje.agora.pl 02.06.04, 22:55 Nie, tylko auto. Tzn. jedzie tam autobus (nie wiem jaki :) ) i Metra ale z e stacji jest kilka mil piechota jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: Six Flags - informacje IP: *.cpe.ga.charter.com 05.06.04, 00:28 Ludzie ,dajcie sobie spokoj ze sixflagiem, to strata czasu , Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Six Flags - informacje 07.06.04, 20:25 Masz samochód? www.mapquest.com wpisujesz adres poczatatkowy, koncowy i jechane! A jeśli chodzi o six flags - great adventure to jest po prostu super! nie sluchaj nikogo! jest naprawde super! polecam rowniez park wodny... zapomnialam nazwy. super zabawa, ale upewnij sie, ze jest ladna pogoda, o co w lecie w NJ nie trudno! Jak w lecie bede w stanach to na pewno jeszcze raz tam pojade. bylam dwa razy i mi malo! Pozdrafiam, Mia Odpowiedz Link Zgłoś