Gość: KAROL IP: *.stowplaneta.com.pl / 82.160.17.* 13.06.04, 20:19 CZy ktos z was dostał moze juz powiadomienie o wylosowaniu zielonej karty albo czy wogóle juz wysyłają do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenia Re: ZIELONA KARTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:23 Wysyłają,wysyłają,jeśli nie dostałeś to już nie czekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: ZIELONA KARTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:48 wysylaja do konca lipca.Dzis bylam w firmie, z ktorej wysylalam zgloszenie i tam mi powiedzieli.A chyba nie klamia, skoro co roku maja to samo.A na pocieszenie dodam, ze najwiecej info o wylosowaniu spodziewaja sie wlasnie teraz-przez najblizsze 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
6set Re: ZIELONA KARTA 13.06.04, 20:27 Ludzie dostaja juz zawiadomienia od poczatku maja a wysylane beda one do konca czerwca. Masz tu link, tam jest duzo osob z DV-2005: groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&group=alt.pl.usa-loteria Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
6set Re: ZIELONA KARTA 13.06.04, 20:31 ...a Ty Zenia nie pieprz glupot jak nie masz o czyms pojecia - chlopak moze jeszcze dostac zawiadomienie w ostatnich dniach czerwca a jesli poczta zadziala "po staropolsku", to nawet na poczatku lipca... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ana Re: ZIELONA KARTA 14.06.04, 19:02 Zenia Zenia Zenia. Ja w zeszlym roku dostalam zawiadomienie 20 lipca... tak tak lipca... wiec jak moj kolega wczesniej napsal nie p.... glupot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: ZIELONA KARTA IP: *.crowley.pl 15.06.04, 20:15 ja dostałam hihihihihi w piąteczek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
6set Re: ZIELONA KARTA 15.06.04, 20:29 To sliczniutko :) Mam nadzieje, ze wiesz co dalej robic? Napisz jaki w przyblizeniu masz numer? (case number) Gratuluje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
em.erka Re: ZIELONA KARTA 16.06.04, 19:38 powiem tylko ze 3 cyfrowy uważam ze szybko mnie wylosowali, a dokumenty moje i męża juz dzisiaj zostały wysłane do Stanów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anima Re: ZIELONA KARTA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.06.04, 22:41 a juz myslalam, ze tylko ja mam trzycyfrowy, ze to jakis podstep :) a tu prosze - witaj w klubie - powodzenia i nawzajem dla mnie :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś