Dodaj do ulubionych

jaki samochod?

IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 07.06.12, 01:39
jaki samochod mam wybrac, zupelnie nie wiem
lubie terenowki, ale teraz chcialabym w miare spalajace paliwo, nie wiem czy nowe, czy 2-3 letnie, no i jaka marke?
mialam chevi malibu, hundaya, vena-dodge
mam mitsu... montero i toyote camry, ale pierwszy juz 11 letni, a drugie 4 lata... Chcialabym ja wymienic na nowe, ale jakie???
Obserwuj wątek
    • Gość: maczuga Re: jaki samochod? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 07.06.12, 02:56
      Honda CR-V

Your welcome
      • Gość: camrusia Re: jaki samochod? IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 08.06.12, 00:07
        dzieki, patrzylam dzisiaj na to auto i jeszcze na subaru roto...
        pewnie bedzie ktores z tych...
        jeszcze szukam uczciwego dealera w okolicha chicago
        • jetlag1 Re: jaki samochod? 08.06.12, 00:45
          Gość portalu: camrusia napisał(a):

jeszcze szukam uczciwego dealera w okolicha chicago

powodzenia, ...jak znajdziesz, daj cynk
          • edd.y Honest dealer 08.06.12, 01:32
            Ja tez chcialbym zobaczyc takiego przed smiercia.
            www.search-results.com/web?l=dis&o=100000052&q=honest%20dealer&atb=sysid%3D406%3Auid%3D48e17c77cef76bef%3Auc%3D1335414845%3Ab%3DSearchnu%3Asrc%3Dhmp%3Ao%3D100000052%3Aq%3Dhonest%2520dealer
        • Gość: maczuga Re: jaki samochod? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 08.06.12, 18:05
          Musisz znac cene za konkretny model+wyposozenie,
          z grubsza znajdziesz taka cene na edmunds.com, szukaj CRV.

Praktyczne informacje od ludzi ktorzy juz przeszli przez to pieklo znajdziesz na
          townhall-talk.edmunds.com/direct/view/.ef11a94

• jot-23 Re: jaki samochod? 09.06.12, 15:16
      mazda cx-5 albo cr-v (osobiscie wole cx-5 - lepsze wyposazenie (porownujac basic trim cr-v i cx-5 "touring") i bardziej ekonomiczny)
    • starypierdola Re: jaki samochod? 09.06.12, 16:05
      Zastanow sie nad Toyota RAV.
      www.consumerreports.org/cro/cars/new-cars/suvs/index.htm
      Autoadvisor SP
      • Gość: camrusia Re: jaki samochod? IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.06.12, 02:30
        dzieki, no to mam o czy myslec:)
        4 rav jezdzilam z wypozyczalni, nie bylam zachwycona...
        a z tymi dealerami, to naprawde... szkoda slow
        jakbyscie jeszcze napisali...japonskie, niemieckie, czy amerykanskie...moze skusze sie na sobowe chociaz jakos wole z tych wyzszych:)
        no poprostu sie nie znam i zawsze ulegam temu co mi wmowia, chociaz monero akurat najbardziej mi przypadlo, no ale juz zaczyna sie dokladanie no i pali jak diabli
        • starypierdola RAV jest.... 10.06.12, 19:41
          ... bardziej "terenowy" od CRV.

W swiecie intelektualistow sa teraz modne Subaru (Forrester, Tribeca, etc.). Spojrz na jakis parking uniwersytecki. Jesli chcesz 'project the image" to tez wazne.

Jesli zuzycie paliwa jest dla ciebie wazne (choc benzyna znowu tanieje) to sugieruje jakis hybrid. Np. Lincoln MKZ... czy chocby nawet nowy Prius albo KIA (chyba Optima?). Jedyna wada ze bagaznik nie za wielki; ale jak sie nie planujesz w nim kochac to jest ok:) . A nawet jak planujesz to troche gimnastyki tez ma swoje zalety :) Zuzycie paliwa miedzy 40 a 50 mpg; pali mniej w miescie niz na szosie.

Car dealer i kolega (forumowy) J23
          SP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka