Dodaj do ulubionych

Północno wschodnie stany na wakacje.

02.07.12, 06:33
Kto z Was przemierzył Maine, Vermont, New Hampshire, New York, co ciekawego można tam spotkać, chętnie skorzystam z podpowiedzi bo niedługo sie tam wybieramy.
Dzięki za wszelkie rady!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldek Re: Północno wschodnie stany na wakacje. IP: *.cable.mindspring.com 20.07.12, 16:22
      a co Cie interesuje i w jaki sposob bedziesz bedziesz sie przemieszczac?
      • pawel.lewski Re: Północno wschodnie stany na wakacje. 04.10.12, 07:27
        Co prawda jest już po wakacjach ale następne niedługo nadejdą.
        Nie interesują mnie stacjonarne wakacje, przemieszczam się samochodem, na mniejszym terenie - rower. 2-3 dni w jednym miejscu wystarczy, jeżeli jest ciekawa baza wypadowa to można zostać nawet tydzień, chciałbym otrzymać sprawdzone miejsca, zbyt wiele czasu straciłem na sprawdzanie z negatywnym wynikiem, w Internecie wszelkie zakątki amerykańskie to cuda, docierasz na miejsce a tam kicha, jest wiele nieprzereklamowanych miejsc ale z północno - wschodniego rejonu nie mam żadnych danych poza rejsem na wieloryby z Bostonu, to jednak tylko jeden dzień, co z pozostałymi kilkunastoma?
        Będę wdzięczny za każdą sprawdzoną informację, w rewanżu mogę również podać ciekawe miejsca w innych stanach.
        • Gość: hockey_dad Re: Północno wschodnie stany na wakacje. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.10.12, 05:23
          Mount Washington w NH
        • a.nika Re: Północno wschodnie stany na wakacje. 17.10.12, 20:46
          Warto odwiedzic Cape Cod, rejon Bostonu.
          Bardzo ładne plaze, mozna zrobic sobie wycieczke na Martha's Vineyard itd.

Zima okolice Sugarloaf w Maine, mozna tez do Quebec City i na polnoc w kierunku Saguenay znajdziesz fajne trasy na narty.

• Gość: robak Re: Północno wschodnie stany na wakacje. IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.07.12, 22:24
      Ja osobiscie bym sie zadekowal w jakiejs nieduzej plazowej miejscowosci w Maine a takich jest wiele.
    • jot-23 Re: Północno wschodnie stany na wakacje. 16.10.12, 04:07
      mnie mozna spotkac...ale juz niedlugo...

a co do ciekawych rzeczy... moge ci poradzic pare rzeczy w Vermont (okolice Burlington):

- zjesc Quiche Lorraine w Chefs Corner

- pojechac do Quebec (1.5 godziny) nayebac sie ciderem
      - potem postrzelac z pi...letu

a na koniec (jak jeszcze bedziesz nayabany) koniecznie poplywac w Huntington Gorge

<-
      • edd.y A quiche! 16.10.12, 08:37
        jot-23 napisał:

> - zjesc Quiche Lorraine <

Tfu, prawdziwy mezczyzna nie je quiche. en.wikipedia.org/wiki/Real_Men_Don't_Eat_Quiche
        I nie je miodu. Zuje pszczoly.
          • edd.y So what? 16.10.12, 17:03
            www.youtube.com/watch?v=4A5OHPLyW3s
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka