Dodaj do ulubionych

Formularz on-line DS-156

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:05
Mam problem. Wypełniam on-line formularz o wizę DS-156 i po klinknięciu na
Kontunuuj nic się nie wyświetla. Pusta strona. Czekałam pół godziny i nic.
Pomóżcie. Proszę i błagam.
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: Formularz on-line DS-156 09.08.04, 21:13
      czesc,jesli masz czas to czekaj,pewnie duzo ludzi wysyla te zgloszenia zeby nie
      stac dlugo w kolejce pod Ambasada. zycze powodzenia :)),pozdrawiam
      • Gość: Biedactwo Re: Formularz on-line DS-156 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:23
        dzieki Sylwku za odzew..
        za zyczenia nie dziekuje zeby nie zapeszyć..
        ale ile można czekac???
        • katy_m Re: Formularz on-line DS-156 09.08.04, 22:38
          Mialam ten sam problem... u znajomego pojawiala sie biala strona i napis gotowe
          no i lipa musi pojawic sie acrobat rider (czy jakos tak) wtedy jest ok i to
          wlasnie nalezy wydrukowac. Generalnie o 5 probach u kumpla poszlam nastepnego
          dnia do kawiarenki i poszlo bezproblemowo wszystko zajelo nie wiecej niz 15 min.

Pozdrawiam i powodzenia
          Katy
          • Gość: biedactwo Re: Formularz on-line DS-156 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 22:50
            dzieki Katy

siedze i czekam ..moze po polnocy "wejdzie"
    • Gość: Marta Re: Formularz on-line DS-156 IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 23:13
      Czekałam około 3-4 min. Potem wydrukowałam i było. Cierpliwości pa.
      • Gość: biedactwo Re: Formularz on-line DS-156 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:28
        dzieki...wlasnie zrobilam nastepne podejscie...i czekam...
        • kasia.mm Re: Formularz on-line DS-156 17.08.04, 21:12
          a mnie wczoraj udało sie prawie bez problemów.
          Tzn tez na początku czekałam, bo myślałam że program Acrobat Reader sam sie
          odpali. Ale po kilku minutach sama go uruchomiłam. I jeszcze raz kliknęłam
          kontunuuj. I wtedy poszło, trzeba jeszcze było kliknąć , że akceptujesz warunki
          i wyświetliła się strona gotowa do druku. I OK.
          • Gość: luk Re: Formularz on-line DS-156 IP: *.proxy.astra-net.com 17.08.04, 21:31
            Odpowiedzcie mi na podstawowe pytanie: W jakim jezyku wypelniacie formularz DS-
            156 on-line jesli pytania sa po polsku?? Jesli po ang to czy ds-157 rowniez po
            ang?
            Z gory dziekuje
            • mr17 Re: Formularz on-line DS-156 18.08.04, 11:24
              na stronie ambasady jest napisane, ze nie ma znaczenia, czy wypełnisz wniosek
              po polsku czy angielsku. Mozna tez sciagnac sobie taki wniosek po polsku
              przecież. Ja miałam wniosek po angielsku i w tym też jezyku go wypełniłam. A
              wydrukowanie tego zajęło mi 15 sec, poszło jak po maśle:-) Pozdrawiam.
              • Gość: luk Re: Formularz on-line DS-156 IP: *.proxy.astra-net.com 18.08.04, 11:53
                Tak juz wiem. Mialem watpliwosci poniewaz na poczatku pisalo ze mozna po pol
                lub po ang ale dalej ze wniosek misi byc wypelniony po angielsku :|

thx i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka