Dodaj do ulubionych

POZNAM MAMY Z CHICAGO I OKOLIC

28.12.13, 06:15
Hey Dziewczyny! Jestem mama 2,5 letniej coreczki. Poznam inne mamy, ktore tak jak ja sa otwarte na nowe znajomosci, chetne sie spotkac, pogadac, porobic cos fajnego ze szkrabkami, wymienic sie doswiadczeniami nie tylko w zimowe, nudne dni.
Obserwuj wątek
    • mpola16 Re: POZNAM MAMY Z CHICAGO I OKOLIC 15.04.15, 03:42
      Hej .Mam na imie Marzena. Jesli nadal jestes zainteresowana poznaniem kogos nowego to ja bardzo chetnie.Mam dwojke dzieciakow syna 8 lat i corke 6 latek.Mieszkam rowniez na przedmiesciach.Pozdrawiam moj e mail mpol1@hotmail.com
      • oliv2 Re: POZNAM MAMY Z CHICAGO I OKOLIC 16.04.15, 00:02
        pewnie, trzeba sie spotykac:) lata temu poznalam tu kilka fajnych mam z ktorymi mam kontakt do dzis, ale pozniej to forum chyba troche zamarlo. gdzie dokladnie mieszkacie? ja - Palatine. dwie coreczki 2 i 5 lat.
        • dagartur Re: POZNAM MAMY Z CHICAGO I OKOLIC 21.05.15, 06:03
          hej ja tez Palatine..dwie coreczki 2 i 4 prosze smialo pisac na dagartur@gmail.com..zorganizujemy playdate
        • nanuk24 Re: POZNAM MAMY Z CHICAGO I OKOLIC 17.06.15, 10:02
          Oliv no wlasnie, bo ja potrzebowalam sie z Toba skontaktowac, a przepadl mi Twoj numer telefonu, bo my juz mialysmy kilka zimowych spotkan z jedzeniem w tle;-)
          Gdybys mi na priva skrobnela swoj numer telefonu, to sie skontaktuje z Toba.
    • 48justyna Re: POZNAM MAMY Z CHICAGO I OKOLIC 09.12.15, 04:22
      Hej Mamuski ! Mieszkam na północnej stronie Chicago (okolice Park Ridge-Niles). Mam trójkę dzieciakow. Tymek - 4 latka, Kulek - 2 latka, Livia - 6 miesięc . Nie da się ukryć, ze bardzo chętnie nawiaze kontakt z innymi, bardziej lub mniej zmeczonymi mamusiami. Mam nadzieję, ze taka znajomość może zamienić się w fajna dlugoczasowa przyjaźń. Mój e mail: cj.tusia@gmail.com Wiele razy próbowałam znaleźć mamy z okolic ale ten wątek był po prostu martwy. Jeśli masz ochotę wspólnie wypić kawę z dzieciakami lub mnie, wyskoczyć do kina lub zwyczajnie ponarzekac na dzieciaki, męża, chłopaka itp. Odezwij się ! Myślę, ze potrzebuje Ciebie tak jak Ty mnie ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka