Dodaj do ulubionych

Pytanie dotyczące wizy

09.07.14, 19:16
Witam. Chciałabym się Was poradzić w takiej sprawie, otóż zamierzam teraz starać się o wize turystyczną do Stanów. Zastanawia mnie tylko czy powodem odmówienia mi wizy może być fakt że mój tata przebywa obecnie na wakacjach w stanach od kilku miesięcy. Oczywiście jest legalnie. Tylko czy dla konsula nie będzie to negatywnie,podejrzliwie wyglądało? Bo oni są przewrażliwieni. Co o tym sądzicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Pytanie dotyczące wizy IP: *.res.bhn.net 09.07.14, 21:00
      ...a skadf ty to wiesz ze ONI sa przewrazliwieni ???...ciekaw jestem jaka jest twoja definicjha przewrazliwienia ?...
      • Gość: nnnnn Re: Pytanie dotyczące wizy IP: *.zicom.pl 10.07.14, 00:30
        A co może nie są?? Gdyby nie byli to wizy byłyby wzniesione! Bez tłumaczeń, udowadniania czy aby na pewno nie jestem, nie będę przestępcom imigracyjnym!
        A i nie zaśmiecaj wątku skoro nie masz nic interesującego do powiedzenia.
        • Gość: gosc Re: Pytanie dotyczące wizy IP: *.res.bhn.net 10.07.14, 01:13
          ...dziewczyno nie dosc ze jestes glupia to do tego pier****ta....opamietaj sie ....
          • Gość: cgw Ozywienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 09:31
            O jakim "wzniesieniu" piszesz?
        • Gość: y8oyu rffd Re: Pytanie dotyczące wizy IP: *.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net 10.07.14, 20:32
          I potem takie niegramotne matolki dziwia sie, ze im wiz odmawiaja.
          Do Azji wam jezdzic na urlopy!!!
    • Gość: Tomo Re: Pytanie dotyczące wizy IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 11.07.14, 04:33
      A co takiego twój tata robi od kilku miesięcy na wakacjach w USA?
      Jest aż tak dobrże sytuowany ze stać go na siedzenie tu tak długo?
      Konsul nie jest przewrażliwiony.
      On po prostu nie jest idiota i wie, ze takie rodzinne wycieczki na pół roku to ściema.
      Masz bardzo duże szanse na odmowę przyznania wizy, przynajiej do czasu dopóki tatuś wali ścieme zasuwajac tu na czarno.

• Gość: Peter Re: Pytanie dotyczące wizy IP: 76.15.201.* 23.07.14, 15:05
        No wlasnie - i takie pytania o ktorych Tomo napisal beda dawane tej dziewczynie. Wiec trzeba bardziej sie przygotowac na rozmowe ... Ludzie w USA maja wakacje 2 tygodnie - wiec jasli Tata siedzi w USA 2 miesiace - no to wlasnie w jaki sposob sie utrzymuje? i tego typu beda pytania dominujace rozmowe kwalfikujaca ...
        • Gość: gosc Re: Pytanie dotyczące wizy IP: *.res.bhn.net 23.07.14, 17:04
          ...odpowiedz bardzo prosta : tata juz od 2 miesiecy na "azbescie albo na dachu"...pytanie zbyteczne..
          • Gość: Peter Re: Pytanie dotyczące wizy IP: 76.15.201.* 25.07.14, 17:29
            Przy otwartych granicach UE i tam ofer pracy LEGALNEJ to raczej nie.
    • eufrat2 Re: Pytanie dotyczące wizy 16.01.17, 15:45
      A próbowałaś uzyskać poradę od pośrednictw wizowych? Oni się na tym znają najlepiej, więc udzielą Ci szczegółowych informacji.
      W Warszawie znalazłam pośrednictwo z bardzo dobrymi opiniami www.wizaserwis.pl
      • porterhouse Re: Pytanie dotyczące wizy 16.01.17, 22:04
        Rzeczywiscie bardzo na czasie odpowiedz ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka