Gość: julia IP: 213.25.97.* 23.08.01, 11:55 Czy ktos probowal tam dzwonic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 517 Re: audiotele w ambasadzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 20:26 to nie jest tak ze dzwonisz i sie umawiasz. najpierw musisz wyslac koperte z... A z reszta wszystko to jest na stronie ambasady USA w Warszawie. Poczytaj, a potem dzwon.(jak Ci odesla dokumenty) pzdr www.usaemb.com , czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julianna Re: audiotele w ambasadzie IP: 213.25.97.* 27.08.01, 08:47 Lubie cie 517 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GetKey Re: audiotele w ambasadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 08:54 > Poczytaj, a potem dzwon.(jak Ci odesla dokumenty) Moze powinno byc: JESLI Ci odesla .. Zaczynam podejrzewac, ze firma ta (ABC-Direct Contact) przejela od konsulatu jego slimacza slamazarnosc, gdyz ilez moze zajmowac otworzenie koperty, wlozenie dokumentow, zaklejenie koperty i wyslanie ? Chyba, ze firma ABC-Direct Contact to chalupnicza dzialalnosc starszej Pani z 4 pietra .. Czekam juz dwa tygodnie (wyslalem przed informacjami w TV i prasie, czyli powinienem byc jako jeden z pierwszych, ale chyba sie myle) A adres to: http://www.usinfo.pl/docs/hotline.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GetKey Re: audiotele w ambasadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 09:08 > Poczytaj, a potem dzwon.(jak Ci odesla dokumenty) Moze powinno byc: JESLI Ci odesla .. Zaczynam podejrzewac, ze firma ta (ABC-Direct Contact) przejela od konsulatu jego slimacza slamazarnosc, gdyz ilez moze zajmowac otworzenie koperty, wlozenie dokumentow, zaklejenie koperty i wyslanie ? Chyba, ze firma ABC-Direct Contact to chalupnicza dzialalnosc starszej Pani z 4 pietra .. Czekam juz dwa tygodnie (wyslalem przed informacjami w TV i prasie, czyli powinienem byc jako jeden z pierwszych, ale chyba sie myle) A adres to: http://www.usinfo.pl/docs/hotline.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 517 Re: audiotele w ambasadzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 12:07 tez Cie lubie Julia:))) wydaje mi sie ze jednak bedzie odbywalo sie to szybciej niz wczescniej . Faktucznie, w " starym systemie":) czekalem 2 i pol miesiaca na odeslanie mi koperty i informacji o spotkaniu. Jesli jednak wyslales list 2 tyg temu to podejrzewam ze bedzie rozpatrywany w starym systemie (?-nie wiem, moze) Trzymajcie sie! szczegolnie Ty Julia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: audiotele w ambasadzie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 18:28 dzwilam na poczatku wrzesnia,termin podali na poczatek listopada - "rozmowa" z automatem trwala 15 min i oksztowala mnie ok. 60 zl. - nawet o nic nie mozna sie zapytac ! zadzwonilam nie czekajac az odesla papiery , odeslali po kilku telefonach do firmy... tuz przed umowiona wizyta -i to niby mialo usprawnic prace i skrocic oczekiwanie! Odpowiedz Link Zgłoś