marylu1 07.10.04, 14:02 poszukuje kontaktu z rdzennymi mieszkańcami Ameryki. Piszę prace o Indianach. Może możecie pomóc. To ważne dla mnie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cracovian Re: NATIVE AMERICAN 07.10.04, 16:39 Nie zapomnij zajrzec do przedostatniego numeru National Geographic - tam jest niesamowity artykul, statystyki i mapki na ten temat: magma.nationalgeographic.com/ngm/0409/feature5/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
marylu1 Re: NATIVE AMERICAN 08.10.04, 00:49 cracovian napisał: > Nie zapomnij zajrzec do przedostatniego numeru National Geographic - tam jest > niesamowity artykul, statystyki i mapki na ten temat: > > magma.nationalgeographic.com/ngm/0409/feature5/index.html dzięki bardzo. Nationala mam "pod kontrolą". Dalej proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Re: NATIVE AMERICAN IP: 192.128.134.* 08.10.04, 15:38 Przypuszczam ze oni jednak omijaja forum na GW. Za duzo tu przekretow, a oni tego nie lubia. To spokojni ludzie. Pozdrowka bruner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grand cherokee Re: NATIVE AMERICAN IP: 5.5R* / *.online-age.net 08.10.04, 15:45 My tu byc, ale my byc malomowni Co blada twarz chciec wiedziec? howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: NATIVE AMERICAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:34 ha ha ha, bardzo spokojni ;)- a czy jakiegos osobiscie spotkales??? Ja tak i powiem ci ze ludzie sa rozni, tak samo indianie sa rozni, jedni spokojni a drudzy to ci "zdejma skalp" i tyle :). Odpowiedz Link Zgłoś
mazyciel Re: NATIVE AMERICAN 08.10.04, 21:37 marylu1 napisała: > dzięki bardzo. Nationala mam "pod kontrolą". Dalej proszę o > pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dalej pomagamy!!!!!!!!!!!!! (slyszysz mnie?) tylko powiedz jaki temat i ile ma byc stron i na poziomie ktorej klasy szkoly podstawowej? Proponuje napisac o Sitting Bull to byl chyba najbardziej podziwiany przywodca indianski, Crazy Horse tez ma niezla biografie a moze bitwa pod Little Big Horn? Odpowiedz Link Zgłoś
cockroach Re: NATIVE AMERICAN 08.10.04, 20:46 wiekszosc native czyta forum "polonia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: native Re: NATIVE AMERICAN IP: *.osiedle.net.pl 10.10.04, 22:27 Mam dla ciebie rdzennnego amerykanina. Studiował historię. Podaję ci jego mail. meinhare@yahoo.com Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczur Zdecyduj sie czy ma to byc indianin czy rdzenny IP: *.nyc.rr.com 11.10.04, 08:40 amerykanin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: NATIVE AMERICAN IP: *.jci.com 11.10.04, 17:02 wejdz sobie na strony native americans (wiem ze Alaska ma takie, a inne stany pewnie tez) i nawiaz kontakt mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: NATIVE AMERICAN IP: *.sympatico.ca 17.11.04, 02:00 wydrukuj w "adress" bar : www.ask.com a potem napisz co chcesz -dostaniesz kilka tys links albo yahho serch, aol serch , google itd, itd, itd, itd tylko nie kopioj na zywca bo dostanisz dwa z minusem Odpowiedz Link Zgłoś