ojka1 28.10.04, 12:40 już wiem, że rozmowy komórkowe sa koszmarnie drogie do USA, czy to samo dotyczy SMSów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwek Re: koszt SMS do USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:17 koszt wyslania smsa wynosi tak jak bys wyslala smsa do kogos obcego po za swoja siec(w Polsce).ale najpierw sie dowiedz czy ta osoba moze odebrac i wyslac Ci smsa z USA.... Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: koszt SMS do USA 02.11.04, 04:24 Ja z Ery do T-Mobile placilam 50 gr , zalezy od operatora i taryfy Mia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibon Re: koszt SMS do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:30 z idei do cingulara koszt sms'a wynosi 20gr, tylko nie jestem pewien czy oni musza placic za odbieranie, ale to wszytskich smsow dotyczy , nie tylko tych z polski, co do rozmow w kierunku polska--usa, rzeczywiscie sa drogie(czyt. telepin itd.), najtanszym rozwiazaniem jest www.skype.com instalujesz program , kupujesz od nich kredyty np. za 10 euro, i rozmawiasz ze stanami za 8gr/min, bez wzgledu czy dzwonisz na kom czy stacjonarny, jakosc taka sama jak przez telepin - na laczu 128kb, Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: koszt SMS do USA 02.11.04, 16:10 co do placenia za smsy przychodzace w Stanach to wszystko zalezy od tego jaka masz taryfe wykupiona. Ja w tym momencie mam nieograniczone smsy i nie place nic [tzn. place $6 za miesiac nieograniczona ilosc smsow wysylanych i otrzymywanych], natomiast np. moja kumpela jest w Verizon'ie i placi bodajze c50 za sms [no ale wiadomo, ze z Polski do Verizona sie nie wysle smsa] Mia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izza Re: koszt SMS do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:41 ja wysylam sms-y z bramki internetowej operatora sieci :) nie place nic, nie liczac abonamentu za internet. Odpowiedz Link Zgłoś