Dodaj do ulubionych

koszt SMS do USA

28.10.04, 12:40
już wiem, że rozmowy komórkowe sa koszmarnie drogie do USA, czy to samo
dotyczy SMSów
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwek Re: koszt SMS do USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:17
      koszt wyslania smsa wynosi tak jak bys wyslala smsa do kogos obcego po za swoja
      siec(w Polsce).ale najpierw sie dowiedz czy ta osoba moze odebrac i wyslac Ci
      smsa z USA....
      • mijaczek Re: koszt SMS do USA 02.11.04, 04:24
        Ja z Ery do T-Mobile placilam 50 gr , zalezy od operatora i taryfy
        Mia
    • Gość: gibon Re: koszt SMS do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:30
      z idei do cingulara koszt sms'a wynosi 20gr,
      tylko nie jestem pewien czy oni musza placic za odbieranie, ale to wszytskich
      smsow dotyczy , nie tylko tych z polski,
      co do rozmow w kierunku polska--usa, rzeczywiscie sa drogie(czyt. telepin
      itd.), najtanszym rozwiazaniem jest www.skype.com instalujesz program ,
      kupujesz od nich kredyty np. za 10 euro, i rozmawiasz ze stanami za 8gr/min,
      bez wzgledu czy dzwonisz na kom czy stacjonarny, jakosc taka sama jak przez
      telepin - na laczu 128kb,
      • mijaczek Re: koszt SMS do USA 02.11.04, 16:10
        co do placenia za smsy przychodzace w Stanach to wszystko zalezy od tego jaka
        masz taryfe wykupiona. Ja w tym momencie mam nieograniczone smsy i nie place nic
        [tzn. place $6 za miesiac nieograniczona ilosc smsow wysylanych i
        otrzymywanych], natomiast np. moja kumpela jest w Verizon'ie i placi bodajze c50
        za sms [no ale wiadomo, ze z Polski do Verizona sie nie wysle smsa]
        Mia
    • Gość: Izza Re: koszt SMS do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:41
      ja wysylam sms-y z bramki internetowej operatora sieci :) nie place nic, nie
      liczac abonamentu za internet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka