woytek261 30.11.04, 17:58 jak wyslac sms do sieci T-mobile na komorke z netu za free. kiedys wysylalem z ich strony ale teraz nie chce przechodzic wiadomosc. Ktos moze poda mi instrukcje ?? moze juz jest platne ?? bede wdzieczny i dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: sms,.,., 30.11.04, 18:03 woytek261 napisał: > jak wyslac sms do sieci T-mobile na komorke z netu za free. www.voicestream.com/messaging/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: sms,.,., IP: 204.86.58.* 30.11.04, 18:08 Nie wiem jak wyslac z netu SMS-a, ale wiem jak wyslac maila, na jedno mniej wiecej wychodzi. Przed chwila wyprobowalam na swoim telefonie i dziala. W pole adresat wpisujesz numer komorki T-mobile (z kierunkowym, ale bez zadnych innych dodatkow, w sumie 10 cyfr)@tmomail.net (np.9523934478@tmomail.net) i wysylasz jak normalnego maila. Tylko sie nie rozpisuj bo pewnie masz ograniczona ilosc slow jaka mozesz wyslac. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: sms,.,., 01.12.04, 02:46 www.t-mobile.com/messaging i tyle! :O) pozdroofka! Odpowiedz Link Zgłoś
woytek261 Re: sms,.,., 01.12.04, 12:56 dzieki za porady. co do stron www.voicestream.com/messaging/ i tej drugiej to sa te same ale niestety nie dzialaja nie wiem dlaczego. nie przesyla mi smsa. a jesli chodzi o meila to zobaczymy czy dotarly :) dziki wszystkim i pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: sms,.,., 01.12.04, 15:21 woytek261 napisał: > dzieki za porady. co do stron www.voicestream.com/messaging/ i tej drugiej to > sa te same ale niestety nie dzialaja nie wiem dlaczego. nie przesyla mi smsa. a > numerek ma miec 10 cyfr, bez 0 czy 1 z przodu, to wszystko. musi dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś