Dodaj do ulubionych

Bezpieczeństwo

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 15:06
Witajcie,
Wybieram się na początku czerwca do Californi na miesiąc miodowy. Po wczorajszym wystąpieniu DIcka
Cheneya i komunkiacie o kolejnych zamachach jesteśmy z moją przyszłą żoną lekko zaniepokojeni. Chciałbym
poznać opinie osób, które podróżują w najbliższym czasie do stanów nt. temat i Wasze podejście.

Serdecznie pozdrawiam,
Robert
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Bezpieczeństwo IP: *.jci.com 20.05.02, 17:37
      mieszkam w CA od dwoch lat i sie przyzwyczailam do tego, jak tu robia 'z igly
      widly'. Oczywiscie nie jestem w stanie przewidziec co bedzie ani zapewnic, ze nie
      ma zagrozenia, ale osobiscie czuje sie bezpiecznie. Dla przykladu podam ze
      potrafia trabic caly wieczor na temat tresienia ziemi podczas ktorego nawet wazon
      nkomu nie spadl z polki. Ale zaraz beda 'special reports' i 'breaking news' etc.

Spojrz na to z tej strony: jaka wiadomosc przyciagnie widzow??? Mysle ze tak
      naprawde stacje telewizyjne maja w d.. bezpieczenstwo narodowe, a rzucaj sie na
      kazdy temat ktory skloni widza do przelaczenia na ich kanal.

Im dluzej tu mieszkam tym bardziej utwierdzam sie w tym przekonaniu.
      Poza tym mimo roznych ostrzezen zycie toczy sie najzpelniej normalnie.
      Zycze wiec milej podrozy.
    • Gość: B. Re: Bezpieczeństwo IP: *.rmf.pl 20.05.02, 18:40
      Ja lecę do kalifornii 29 czerwca i nawet odrobinę nie boję się... Zwróć uwagę,
      jak administarcjua Bush'a została skrytykowana za ignorowanie sygnałów o
      zamachach przed 11-tym wrzesnia. wydaje mi się, że teraz też mają jakieś
      sygnały, ale wcale to nie oznacza, że poważne... Muszą mówić o wszystkim, aby
      znów nie zostać zruganym... tak na wszelki wypadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka