Gość: pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:49 czy moze mi ktos wyjasnic skrot AOS co oznacza na jezyk polski ?? Z gory dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: co to jest AOS? IP: *.maine.rr.com 12.01.05, 13:55 Adjustment of Status Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: AoS-Affidavit of Support... IP: 81.15.254.* 12.01.05, 13:56 AoS-Affidavit of Support jest to rodzaj zaproszenia I-134.Zaproszenie to wystwia obywatel USA lub posiadacz ,,zielonej karty'',który mieszka w USA. Musi byc to osoba, której zarobki roczne wynoszą nie mniej niż 30 tys USD,posiada ona dom lub apartament( musi być wpisany w zaproszeniu),i ubezpieczenie na zycie(jak sie nie myle musi wynosić - 100 tys USD). Pozdrawiam aguleczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: AoS-Affidavit of Support... IP: *.ne.client2.attbi.com 12.01.05, 19:14 A tak na przyszlosc - macie tu fajna stronke ze skrotami w jez.ang. www.acronymfinder.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
azbest3 Tak dla porzadku i jasnosci :))). 12.01.05, 19:54 Gość portalu: aguleczka napisał(a): "....lub posiadacz ,,zielonej karty'',który mieszka w USA." Aguleczko, posiadacz zielonej karty nic jeszcze nikomu nie wystawia. Posiadacz zielonej karty cierpliwie czeka jeszcze pare lat na swoja kolej wystawiania czegokolwiek komukolwiek. Zarabiac natomiast moze tyle ile tylko potrafi. Pozdrowionka, azbest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ct Re: Tak dla porzadku i jasnosci :))). IP: *.proxy.aol.com 13.01.05, 04:46 Azbest jestes w bledzie. Poczytaj punkt 1d a potem "informuj" innych, ok? uscis.gov/graphics/formsfee/forms/files/i-134.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
azbest3 Re: Tak dla porzadku i jasnosci :))). 13.01.05, 05:40 Gość portalu: ct napisał(a): "Azbest jestes w bledzie." I stand corrected. Rzeczywiscie jestem. Nie bede sie zaslanial toksycznoscia warunkow w jakich pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ct Re: Tak dla porzadku i jasnosci :))). IP: *.proxy.aol.com 13.01.05, 06:26 azbest - szanuje to, ze potrafisz sie przyznac do pomylki, malo tu takich. A nie chodzi mi o udowadnianie czegokolwiek po prostu nie wprowadzajmy ludzi w blad. pozdr. ct Odpowiedz Link Zgłoś
azbest3 Re: Tak dla porzadku i jasnosci :))). 13.01.05, 06:38 Nie ma sprawy. Jak mam racje to mam. A jak nie mam to nie mam :))). Miedzy innymi po to jest forum. Ciagle obrzucanie sie inwektywami tez sie nudzi :))). Pozdrowionka, azbest. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: co to jest AOS? 12.01.05, 19:37 Affidavit of Support- rz zobowiazanie utrzymania, zaproszenie. Dokument ten moze byc wydany przez sponsora (np. rodzine) w celu zaproszenia kogos do USA. uscis.gov/graphics/formsfee/forms/files/i-134.pdf Odpowiedz Link Zgłoś