Gość: vino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:52 jakie kosmetyki warto przywiezc bo u nas ich nie ma? (na razie wpadlam tylko na Bonnie Bell) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: jakie kosmetyki warto przywiezc z USA? IP: *.dyn.optonline.net 10.02.05, 19:04 do wlosow szampony odzywki i takie tam, bo tu sa lepszej jakosci, np pentene prov jest tu lepszy niz w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
anteczko Re: jakie kosmetyki warto przywiezc z USA? 10.02.05, 19:25 w Stanach jest masa kosmetykow organicznych, lagodnych, sa swietne nie graniczalbym sie do standartowego pentene prov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: jakie kosmetyki warto przywiezc z USA? IP: *.it-net.pl 10.02.05, 22:29 wszelkiego typu maskary !! duzo tansze bo nawet trzy razy i jakosc duzo lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Deodoranty? 10.02.05, 22:41 Moze jakis deodorant, bo widze i czuje, ze ludzie jednak nie uzywaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: jakie kosmetyki warto przywiezc z USA? 11.02.05, 18:17 U nas nie ma, a są moim zdaniem świetne: kolorowe kosmetyki Neutrogeny. Oprócz tego tusze do rzęs L'oreal (zeszłego lata ok. $6 za sztukę). Bardzo tani jest Revlon, ale ja za nim nie przepadam, więc nie kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: jakie kosmetyki warto przywiezc z USA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:07 po pierwsze wszytskie kosmteyki z serii kolorowej tj Revlon,Loreal,Mabelline,Almay,Sally hansen sa duzooooo tansze niz w Polsce i zdecydowanie lepszej jakosci! A do tego szampony sa tez ok,odzywki, i dezodoranty, oczywiscie perfumy oginalne mozna kupic przez neta bardzo okazyjnie:)polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to? Re: jakie kosmetyki warto przywiezc z USA? IP: *.chelm.mm.pl 12.02.05, 21:35 zgadzam sie! ja przywiozlam kosmetyki dla mnie, kolezanek, mamy...sa tansze i polecam clinique- w polsce kosztuje majatek tam tez drogo ale nie az tak, po za tym wszelkie kosmetyki kolorowe tzw. i perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: jakie kosmetyki warto przywiezc do USA? 11.02.05, 20:02 Polskie ponoć są znakomite... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bijata Re: jakie kosmetyki warto przywiezc z USA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:52 zgadzam sie, ze tusze do rzes i perfumy, natomiast jadac tam zaopatrz sie w krem - w usa sa drogie jak diabli i koniecznie zmywacz do paznokci (z bolem musialam za niego zaplacic 8$) Odpowiedz Link Zgłoś