michalgabriel 06.06.05, 02:37 Doszły mnie słuchy, że w Stanach są problemy z akceptowaniem Visy Electron. czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Visa ELECTRON IP: *.lv.lv.cox.net 06.06.05, 05:35 Tak, to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Visa ELECTRON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:53 jak to najświetniejszy naród świata ma problemy z łączami??? a to checa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Visa ELECTRON IP: *.acn.waw.pl 12.06.05, 11:48 moim zdaniem g...o prawda. moją płaciłem w całych stanach i korzystałem z bankomatów, i zero problemów. natomiast prawda że w Kanadzie visa electron jest w zasadzie kompletnie nieprzydatna (choć to wiadomości sprzed trzech lat). z drugiej strony, może to zależeć od banku który wydał kartę. w NZ moja visa electron z mBanku chodziła jak burza, żony visa electron z pkobp była bezużyteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzior1 Re: Visa ELECTRON 11.06.05, 10:52 nie ma problemów z wyplatą gotówki z bankomatów, jest natomiast z płatościami. Naet gdy nie ma na bankomacie oznaczenia "visa elektron" to i tak smiało możesz skorzystać... spróbowałam i działało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... znowu to samo - już było chyba parę razy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanye Re: znowu to samo - już było chyba parę razy... IP: *.aster.pl 13.06.05, 09:47 ja nie mialem,zadnych problemow.bierz karte i wydawaj hajs ile wlezie!elo Odpowiedz Link Zgłoś
swissboy Re: Visa ELECTRON 13.06.05, 11:56 w usa mozna bez poroblemu placic visa electron i maestro. nie szukaj oznaczen na sklepach "visa electron" itd - bo niewiele je ma - po prostu jak przyjmuja vise, to vise electron tez przyjma (ja zawsze dawalem karte bez pytania i nikt nigdy nie odmowil). jednak zeszlego lata przecieto mi vise electron w usa. babka probowala ja skasowac 3 razy i za kazdym razem dostala komunikat "zatrzymac karte"... no i z kierownictwem placowki ja przeciela... do bledu/winy nie przyznawala sie ani firma "autoryzacyjna" ani moj bank (WBK)... dziwna byla ta sytuacja, bo nigdy wczesniej nie mialem z ta karta problemow ani w usa ani nigdzie indziej na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Visa ELECTRON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 03:43 dlaciebie.bzwbk.pl/13453 Odpowiedz Link Zgłoś