marta_midwest 07.06.05, 15:52 Aniu, czy Ty mieszkasz przypadkiem w Minneapolis. Odbieralas tam swojego syna - stad moje pytanie. Jesli tak to moze jestesmy "sasiadkami". Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_2000 Re: Do Ania2000 09.06.05, 22:23 Marto - teraz zauwazylam twoj post:) nie- nie mieszkam w Minneapolis, ale mieszkalam w MN przez wiele lat, ale teraz sie wyprowadzialam - troszke za zimno jak na moj gust:) pozdrawiam serdecznie Ania Odpowiedz Link Zgłoś
marta_midwest Re: Do Ania2000 10.06.05, 15:39 ania_2000 napisała: > Marto - teraz zauwazylam twoj post:) > nie- nie mieszkam w Minneapolis, ale mieszkalam w MN przez wiele lat, ale teraz > > sie wyprowadzialam - troszke za zimno jak na moj gust:) > pozdrawiam serdecznie > Ania Dzieki Aniu za odpowiedz. Ja mieszkam tu dopiero 3.5 roku, ale juz mam dosyc. Za zimno, i nudno:-( Ja tylko dzieciaki sie usamodzielnia (wczoraj skonczyly liceum!) to zmykam stad w jakies cieplejsze miejsce. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Do Ania2000 IP: *.dialup.mindspring.com 10.06.05, 15:55 OOOOOO! To jest tam zimniej niz w NYC? bylem tam kiedys przelotem ( w zimie), ale nie wytknalem nosa z lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_midwest Re: Do Ania2000 10.06.05, 16:49 Gość portalu: Matt napisał(a): > OOOOOO! To jest tam zimniej niz w NYC? bylem tam kiedys przelotem ( w zimie), > ale nie wytknalem nosa z lotniska. I dobrze zrobiles, moglby Ci odpasc:-) A tak powaznie - nie jest tak zle, przereklamowane to zimno, przynajmniej w centralnej Minnesocie (co innego polnoc, zupelnie jak w filmie Fargo)I sniegu w tym roku nie mielismy duzo (zdecydowanie mniej niz w Bostonie czy NYC) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 uroki Minnesoty 10.06.05, 16:10 Hej Marto - gratulacje z okazji dzieci graduation:) Minnesota jest ladna - ale wytrzymac w niej chyba moga tylko ludzie ktorzy tam wyrosli i : 1. nie straszna im zima, temperatura i sniegi 2. lubia lowic ryby 3. lubia lowic ryby w przereblu 4. lubia jezdzic snowmobilami 5. komary im nie straszne 6. oprocz lowienia ryb lubia spedzac czas w lesie polujac Odpowiedz Link Zgłoś
marta_midwest Re: uroki Minnesoty 10.06.05, 17:01 ania_2000 napisała: > Hej Marto - gratulacje z okazji dzieci graduation:) Dziekuje:-) Kolejny etap na nimi. Piekna i wzruszajaca uroczystosc, zupelnie w innym stylu niz ta ktora pamietam z Polski. Bardzo celne podsumowanie Minnesoty:-) Odpowiedz Link Zgłoś