Gość: kk IP: *.hsd1.il.comcast.net 30.06.05, 03:51 Kto mi podpowie czy jest mozliwosc zobaczenia Niagare po stronie Canadyjskiej jak mam vize studencka Usa , podobno nie wpuszcza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D. Re: Niagara IP: *.eranet.pl 30.06.05, 10:10 Musisz miec wize kanadyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: Niagara 30.06.05, 10:35 albo vize canadyjską. kompromitacja. jak to-to podstawówkę skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka dowiedz się w konsulacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:36 czy nie można jakiejś jednodniowej załatwić (może tam na miejscu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Niagara IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 05.07.05, 22:59 po stronie amerykanskiej niagara tez jest niesamowita.pieknie oswietlona od strony kandyjskiej wieczorem, feria barw-doskonale widac wszystko odo strony amerykanskiej.koniecznie stateczek pod niagare!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 zobacz na tej stronie 30.06.05, 12:12 zlozyc podanie mozna ale czy dadza to inna sprawa: canadainternational.gc.ca/gtc/NeW-Visiting_Canada-en.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Niagara IP: *.buff.east.verizon.net 30.06.05, 17:00 dostaniesz bez problemu tylko zeby twoje I 20 bylo podpisane i bierz vise jedokrotna poniewaz Canadole a Yankesami majo umowe i dziala ona jak wielokrotnego . dostaniesz tez vise w ciagu jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Niagara IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.07.05, 02:09 Dzieki za info ,moze ktos wie gdzie w Chicago to mozna zalatwic? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 sprawdz gdzie mozesz zlozyc aplikacje na wize 01.07.05, 09:57 www.cic.gc.ca/english/offices/missions.html United States (Buffalo - Detroit - Los Angeles - New York - Seattle - Washington, D.C.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Niagara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:31 Widzailem ta strone i nie zachwycila mnie ani US ani Ca. Oczekiwalem ze jest to wszystko wiekasze wyzsze jak to w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś