Dodaj do ulubionych

Mam leciutki problem - prosze o pomoc

IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.07.05, 06:15
Moze troche odejde od tematow, ale kupilem ostatnio w Stanach (T-Mobile-
Samsung X475) komorke na abonament, ale ma ona jakies zrabane dzwonki, ktore
nijak przypominaja dzwonienie telefonu,
dlatego moje pytanie brzmi;
-gdzie moge sciagnac jakis normalny dzwonek zeby sie nie wpierdzielic w
jakies oplaty po 10$ miesiecznie kazdego miesiaca...
Moge wydac jednorazowo max 5$ ale to wszystko...
Dodam, ze platnosc karta nie wchodzi w gre. Chcialbym zaplacic ..."smsem".
Obserwuj wątek
    • Gość: tomec Re: Mam leciutki problem - prosze o pomoc IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.07.05, 06:48
      www.dirtyhippo.com/sp_creatives/azoogleads_1/?mk=dhe_azl
      Popatrzcie na to... Jest napisane ze za FREE a jak przeczytasz regulamin, ktory
      trzeba zaznaczyc to tam pisze ze kosztuje o 2$ I to ma byc za darmo?? A na
      dodatek nie mozna posluchac probki jak na innych stronach...

Dlatego pytam o jakas zaufana stronke, ktore mnie nie wpierdzieli w cos...
    • Gość: tomec Re: Mam leciutki problem - prosze o pomoc IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.07.05, 06:54
      znalazlem jeszcze taka stronke FREE gdzie w umowie pisze ze "kasuja" 3$ za
      tydzien albo 11$ za miesiac...
    • Gość: tomec Re: Mam leciutki problem - prosze o pomoc IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.07.05, 07:00
      szczerze mowiac to nie pale sie na darmowe dzwonki, ale chce uczciwie zaplacic
      smsem do 5$ bez zadnych wiazacych tranzakcji...

Czesto jak cos znajde to nie ma do wyboru telefonii T-Mobile albo mojego
      Samsunga X-475, a jak wszystko jest to kaza placic karta...
    • Gość: tomec Re: Mam leciutki problem - prosze o pomoc IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.07.05, 07:12
      www.free-ringtones.eu.com/more-polyphonic_ringtones-details-md8904-id-8047-How-We-Do.html

To jedyna strona, ktora chce smsa i obsluguje T-mobile, ale wsrod 20Samsungow
      nie ma X475 (czasami jak sa 3do wyboru to jest wsrod nich X475) wiec chyba nie
      bedzie dzialal...

Pomozcie jak znacie jakies fajne stronki... (najlepiej ze zwyklymi dzwonkami
      telefonowymi...)
    • Gość: tomec Re: Mam leciutki problem - prosze o pomoc IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.07.05, 07:35
      chyba poplynolem dwa dolary...
    • Gość: tomec Re: Mam leciutki problem - prosze o pomoc IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 20.07.05, 18:48
      dziekuje wszystkim za pomoc. Wasze rady sie przydadza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka