Dodaj do ulubionych

aresztowanie

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.10.05, 19:59
Drodzy moi. Wczoraj zostalem aresztowany przez policje torontonska, za to ze
strzelalem z wiatrowki na moim patio do tarczy zawieszonej na betenowej
scianie. Razem z kolega skuto nas jak jakis mordercow, a co jest
najdziwniejsze ze aresztowanie odbywalo sie pod zarzutem postrzelenia
czlowieka. Gdzie i jak nie wiem i jest to niemozliwe gdzyz nawet sasiadow
nie posiadam. Malo tego spedzilem noc na dywizji, a pytanie moje albo moze
prosba o opinie , kogos kto byl w podobnej sytuacji: dzwonic juz po kolege
adwokata? jestem nielegalnie w Kanadzie...
Obserwuj wątek
    • evek Re: aresztowanie 07.10.05, 21:00
      a po co strzelales z tej wiatrowki??? dobrze ci tak! zabawy z bronia w kazdej
      postaci sa niebezpieczne - tak uwazam! nawet jak sie strzela z wiatrowki do
      tarczy na betonowej scianie! od strzelania sa strzelnice! wiem co mowie, bo
      sama na strzelnicach bywam.
      moze i policja za ostro cie potraktowala, ale ja sie nie dziwie.
      poza tym osobiscie nie chcialabym miec sasiadow, ktorzy strzelaja u siebie w
      domu - nawet z wiatrowki do betonu!
      a do adwokata zadzwon, bo lepiej wiedziec co cie czeka.
      i zycze ci, zeby skonczylo sie z jak najmniejszymi klopotami! a potem poszukaj
      sobie blisko strzelnicy i tam "trenuj" z kolegami.
      pozdrawiam!
    • Gość: Joe Re: aresztowanie IP: *.cable.mindspring.com 07.10.05, 21:58
      A teraz co piszesz z aresztu? w takiej sprawie trzymaja Cie az do spotkania sie
      z sedzia ktory wtedy decyduje co dalej zrobic ... jesli Was poprostu puszczono
      to byla pewnie pomylka... natomiast strzelac do betonu nawet z wiatrowki to
      troche malo wyobrazni nawet przy olowianym srucie bo zawsze moze odprysnac w
      bok. Lepiej to juz jakies przecieradlo wywiesic ktore naboj z wiatrowki oslabia
      i nie odbija - no ale coz po fakcie juz... Ja mysle ze byla poprostu pomylka -
      i Was potrzymali - puzniej znalezli prawdziwych winnych lub postrzelony Was nie
      zedintifikowal i puszczono Was wolno...
      • Gość: banita_Kanada Re: aresztowanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.10.05, 02:57
        a slyszales ile w tym roku bylo strzelanin w TO?? Ponad 35...zginelo pare osob (niewinnych tez) i dlatego Policja nie pierdo..i sie w tancu.
        Narx
        • mlody771 Re: aresztowanie 08.10.05, 18:36
          A wiesz ile policjantow sie samemu postrzelilo w Kanadzie? Jest tyle
          przestempstw bo broni nie macie. Dlatego napadaja niewinnych, czasami sami
          polocjanci. Co tu sie przytrafilo koledze, to tylko nastepny dowod, ze Kanada
          jest krajem policyjnym, co probuje sie rowniez wprowadzic w USA. W Kanadze
          nawet nie wolno wspominac co jest w Biblii na temat kar pewnych grop. Europa
          podobnie juz jest na drodze do dyktatury i wolnosci juz dawno tam niema.
          Podziekujcie, na wszystko godzacym sie np. feministka, ktore przyjma kazde,
          nawet najglupsze wytlumaczenie postepowania polocji, jak dlugo one maja prawo
          puszczania sie.
          • Gość: i kopa w jaja [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 09.10.05, 02:30
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • mlody771 Re: walnac w ryj tego polskiego glupka 09.10.05, 02:49
              Gość portalu: i kopa w jaja napisał(a):

> jestem w kanadzie nielegalnie. dlaczego? nawalil bym ci po glupiej mordzie
              > debilu z polski
              Do mnie piszesz? Jak tak, to gdzie mieszkasz w Kanadzie?
    • Gość: Nina Re: aresztowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:02
      Chyba się przeprowadzę do Kanady, mój sąsiad strzela z wiatrówki ze swojego
      domku na osiedlu, w przeciwieństwie do autora tego listu ma wielu sąsiadów,
      obok w domkach i blokach, niedaleko jest też plac zabaw dla dzieci. Jest
      niebezpieczny ale nic nie można zrobić chyba tylko czekać że sam się postrzeli.

Aha, raz była u niego policja ale nic nie znalazła, nic mu nie zagrozili, mimo
      wielu lusek, naboi, postrzelonych lamp. Bekarny bo bogaty, słów mi brak...
      • jot-23 Re: aresztowanie 08.10.05, 23:07
        Gość portalu: Nina napisał(a):

> Chyba się przeprowadzę do Kanady, mój sąsiad strzela z wiatrówki ze swojego
        > domku na osiedlu, w przeciwieństwie do autora tego listu ma wielu sąsiadów,
        > obok w domkach i blokach, niedaleko jest też plac zabaw dla dzieci. Jest
        > niebezpieczny ale nic nie można zrobić chyba tylko czekać że sam się
        postrzeli.
        >
        > Aha, raz była u niego policja ale nic nie znalazła, nic mu nie zagrozili,
        mimo
        > wielu lusek, naboi, postrzelonych lamp. Bekarny bo bogaty, słów mi brak...

jak to do "panstwa policyjnego"? chcesz sie przeprowadzac? (hehe ja rozumiem
        ze "panstwo policyjne" to znaczy ze policja JEST i robi to co do niej nalezy?)
        • Gość: LasVegasMan Re: aresztowanie IP: *.dyn.sprint-hsd.net 09.10.05, 00:20
          W Kanadzie powinni walczyc, aby miec mozliwosc posiadania broni palnej w domu
          tak jak w USA. Bandyci ja maja bez pozwolenia, a Kanadyjczycy musza w domu
          bronic sie czymkolwiek co reke wpadnie. :-))
          W USA przystawilem lufe przed nos dwom policjantom, ktorzy wtargneli pomylkowo
          do mojego domu o 1:30 rano i jeszcze musieli mnie przeprosic. W Kanadzie bym z
          pudla nie wyszedl przez dlugi czas za to.
          • mlody771 Re: aresztowanie 09.10.05, 01:00
            Masz racje. Tam gdzie rzad boji sie swoich obywateli, tam ten rzad jest
            sprwaiedliwy i jego obywatele maja wolnosc. Ale jak ktos od dziecka mieszka w
            niewoli(jest niewolnikiem i niewie o tym), to patrzy na rzad jak na zbawce.
            Oczywiscie ten rzad bedzie CORAZ WIECEJ(niema konca) naduzywal swojej wladzy,
            bo nikt go nie ogranicza(jednostka lub ich grupy sa niszczone). Coraz wieksze
            szuje beda dla niego pracowac, bo to wtedy jest dla nich okazja zarobienia dla
            siebie, przy poparcu juz wtedy dyktatorskiego rzadu.
            Rzad bedzie popieral naduzycia swoich pracownikow, bo widzi w nich gwarancje
            swojego istnienia. Bedzie uczyl, ze spoleczestwo, bez niego nie moze istniec,
            ze jest z natury przestepcze itd. Przy katroli panstwowych szkul jest to
            calkiem latwe. Po skaczenu takich szkul mamy ludzi z rodzaju Pan Kaganowski,
            ktorz z przekonanai beda bronili takiego dyktatorskiego rzadu, twierdzac, ze
            jest on najlepszym rozwiazaniem dla ludzkosci. Znacie historie o JANCZARACH
            oczywiscie.

• Gość: cs LOL IP: *.k102.webspeed.dk 09.10.05, 01:56
              Jestes niesamowity, mlody
              Na pewno tam, gdzie mieszkasz, rzad nie "katroluje" "szkul" i stad Twoj wysoki
              poziom edukacji :o))
              • mlody771 Re: LOL 09.10.05, 02:46
                Czyli jak wszyscy nie potrafia myslec, to jest OK? Tam gdzie mieszkam sa
                poanstwowe i prywatne Sz.(nie w Europie. Juz mamy dosyc niewolnikow pchajacych
                sie tutaj z calego swiata niechcacych sie uczyc co to wolnosci). Mozna nawet
                uczyc samemu dziecko w domu i jezdzic na co miesieczne egzaminy. Tutaj dzieci
                nawet po ukonczeniu panstwowej szkoly maja kontakt z dziecmi nauczanymi w
                domach przez rodzicow(jest to powszechne) i to rowniez je zmienia do tego
                stopnia, ze wychowanie w niewolni dzieci Europy mysla o nich, ze sa nie normalne
                (wiedza cos innego niz te europejskie). Jak wiesz w Europa, posylanie dzieci
                do panstwowych szkul jest obowiaskowe i karalne w przypadku odmowy, co byl
                dazeniem Adolfa("jak dostane wasze dzieci, to w jedno pokolenie bede
                kontrolowal panstwem") Zresza te uczenie w domach jest wysmiewane przez media,
                co dosyc skutecznie odstrasza europejczykow od wszelkiej inicjatywy w tym
                kierunku. Wieki w niewoli w Europie robia swoje, do tego stopnia, ze niewolnik
                mysli o sobie, ze jest obsolutnie wolnym czlowiekiem. Bedzie sie nawet o to
                sprzeczal.
                • Gość: cs Re: LOL IP: *.k102.webspeed.dk 09.10.05, 22:19
                  > Jak wiesz w Europa, posylanie dzieci
                  > do panstwowych szkul jest obowiaskowe i karalne w przypadku odmowy, co byl
                  > dazeniem Adolfa("jak dostane wasze dzieci, to w jedno pokolenie bede
                  > kontrolowal panstwem") Zresza te uczenie w domach jest wysmiewane przez media,
                  > co dosyc skutecznie odstrasza europejczykow od wszelkiej inicjatywy w tym

Taaa ?
                  A jak dlugo mieszkasz w Europie, ze wszystko juz wiesz wiesz na ten temat ?
                  Bo ja mieszkam dosc dlugo i pierwszy raz slysze takie idiotyzmy.
                  Nawet moje dzieci nie chodza do panstwowych "szkul" :o)
                  Cos mi to wyglada na propagande komuchow, ktorym Europa stoi koscia w gardle.
                  • w357 MLODI... 10.10.05, 00:59
                    Młody !
                    Czy Ty jesteś "Młody i Głupi", czy jakiś "Patriota Idiota" lub "Yehova",który
                    do 'SZKUL' nie uczęszczał???
                    .
                    Obowiązek nauki szkolnej obowiązuje (do 12-go roku życia) we wszystkich krajach
                    które podpisały odpowiednie konwencje ONZ!!!!!!!!!!!!!
                    .
                    >>>Pij Mleko Będziesz Wielki<<< i nie pal tego świństwa:-)
                    • mlody771 Re: MLODI... 10.10.05, 02:21
                      W USA dziecko nigdy nie musi chodzic do panstwowej szkoly. ONZ to komuna.
                      Sprawdz kto zalozyl ta organizacje.
                      • w357 ONZ.... 10.10.05, 20:21
                        mlody771 napisał:

> W USA dziecko nigdy nie musi chodzic do panstwowej szkoly. ONZ to komuna.
                        > Sprawdz kto zalozyl ta organizacje.
                        ___________________________________________________________________
                        Tenże wątek zapoczątkowany został "ARESZTOWANIEM" i chiiiba aresztowaniem się
                        skończy:-)
                        Zapewne komunistyczne ONZ Ciebie aresztuje i wyśle na Kubę abyś
                        do "SZKUL"uczęszczał regulaminowo:-)
                        .
                        USA/Canada--Nikt nigdy i nigdzie nie pisał,że 'osobobnicy' do 12-tego roku
                        życia MUSZĄ CHODZIĆ DO SZKUL PAŃSTWOWYCH (czytaj uważniej).
                        ps.
                        Zawsze możesz emigrować na Marsa.
                        Tam jeszcze nie ma głupich praw, a "połączenia" już są uruchomione.
                        • mlody771 Re: Do w357 11.10.05, 01:27
                          Dzieki za bardzo logiczne wytlumaczenia. Pozotalo tylko tobie wyjasnic dlaczego
                          wspomniales, ze wszystkie dzieci musza chodzic do szkoly do 12 roku zycia, jak
                          nie chodzilo tobie o obowiaskowe szkoly panstwowe? Dokladnie co ta twoja
                          wzmianka mial do przedmiotu dyskusji j/w?

P.S. Ze sie denerwojesz to widac w tekscie. Jest to powod dla mnie, do
                          wielkiego zadowolenia, gdzyz wiem (po twojej reakcji), ze moja opinia bardzo
                          dobrze wyjasnila tobie, ze tej dumnej wolnej od komunizmu/socjalizmu Europy juz
                          dawno niema.
                          • w357 Re: Do w357 11.10.05, 10:02
                            mlody771 napisał:

> Dzieki za bardzo logiczne wytlumaczenia. Pozotalo tylko tobie wyjasnic
                            dlaczego
                            >
                            > wspomniales, ze wszystkie dzieci musza chodzic do szkoly do 12 roku zycia,
                            jak
                            > nie chodzilo tobie o obowiaskowe szkoly panstwowe? Dokladnie co ta twoja
                            > wzmianka mial do przedmiotu dyskusji j/w?
                            >
                            >
                            > P.S. Ze sie denerwojesz to widac w tekscie. Jest to powod dla mnie, do
                            > wielkiego zadowolenia, gdzyz wiem (po twojej reakcji), ze moja opinia bardzo
                            > dobrze wyjasnila tobie, ze tej dumnej wolnej od komunizmu/socjalizmu Europy
                            juz
                            >
                            > dawno niema.
                            ______________________________________________________________________
                            Jak sam zauważyłeś, inny jest "Tytuł" tegoż wątku....
                            .
                            "Nerwacja" i ja,to dwie sprzeczności :-)
                            Lepiej się przyznaj, czy Ty jesteś jakiś "Rewolucjonista","Anarchista",a
                            może "Yehova"(na praktykach szkulnych)???
                            • mlody771 Re: Do w357 11.10.05, 13:56
                              Przypomni mi, kto uzywa powszechnie tej metody? Nazywa sie przeciwnika w
                              dyskusji itd. "anty ..........."? Czyli atakuje sie osobe, a nie tresc
                              wypowiadanych opini przez ta osobe. W Polsce sie to objawia, oskarzaniem
                              politykuw o naduzycia finansowe, nie wspominajac nic o ich przekonaniach
                              politycznych i popieranych przez tego polityka zmianach w rzadzie lub ustawach.
                              Moze o mnie. Uwielbiam atakowac stereotypowe myslenie i wywyzszac indywidalizm.
                              Nie naleze do zadnej parti/grupy politycznej i nie naleze do zadnego kosciola,
                              ale wierze w Boga i jestem chrzescianinem(rozumiem, ze mam wroguw i jestem
                              chrzescianskim "zolnierzem"). Moze Ty przedstawisz sie troche? Pozdrowienia.
                              • w357 PARODIA,parodia,parodia..... 12.10.05, 01:12
                                mlody771 napisał:

> ......politykuw o naduzycia finansowe..........., >
                                >...... Uwielbiam atakowac ....... ze mam wroguw i jestem
                                > chrzescianskim "zolnierzem"). .....
                                ___________________________________________________________
                                Kolego Szanowny !!!
                                Może załóż nowy "Wątek" np. o wyższości kondoma nad prezerwatywą, albo idź do
                                SZKUL, a jak jesteś "Żołnierzem" , to dzięki powinieneś składać dla POLITYKUW i
                                jedź na "Świętą Wojnę"

EOT !!!
                                • mlody771 Re: PARODIA,parodia,parodia..... 12.10.05, 14:52
                                  Tak, parodia, ze skojazyc nie potrafisz. Nic tobie nie wiadomo, ze czy chcesz
                                  lub masz bron palna zalezy od poziomu twojej wiedzy, ktora otrzymales w szkole.
                                  Wiec jest chyba wazne czego i kto tam uczy? Ten caly wontek jest o broni.
                                  Pamientasz? Wiedomo, ze z Szwajcarem lub Amerykaninem(prawdziwym, co rozumie
                                  Biblie) bys sie raczej nie dogadal, pomimo znajomosci jezyka w sprawie BRONI
                                  PALNEJ i jej celu posiadania.
                  • mlody771 Re: LOL 10.10.05, 02:42
                    Podejrzewam, ze pomyliles wiecznie nowe rzadania komuny i myslisz, ze
                    Europa/Kanada jest nie komunistyczna/socjalistyczna, bo komunisci ciagle
                    wprowadzaja nowe swoje prawa, co sugeruje tobie, ze jeszcze sa te miejsca
                    wolne. Wierzmi jak wiesz co to kapitalizm poza opisem przedstawionym przez
                    komunistow, a jest on we wszystkich oficjalnie drukowanych ksiazkach(mowi sie
                    tam o kapitale co jest sprytnym przekretem), to absolutnie bedziesz wiedzial,
                    gdzie on jest lub go niema. Rzady w/w krajach juz od dawna sa wstanie
                    wprowadzac prawa, ktore sa im wygodne, bez przeszkod i wtracaja sie do
                    wszystkich aspektow zycia codziennego.
                    • Gość: ??? Panna Bronia IP: *.czerniakowska / 212.160.106.* 13.10.05, 00:59
                      Od kiedy "wiatrówka" jest bronią palną?

Chyba trzeba napisać zażalenie do Ojca Rydzyka.
                      On zapewne rozwiąże ten problem.

ps.
                      Idę czytać Biblie, bo tu jakieś herezje prawią:-)
                      Amen
                      • Gość: norbi Re: aresztowanie. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.05, 18:50
                        tym ktorzy pisali tu na moj temat dziekuje bardzo za ich opinie. tym "mlodym"
                        ktorzy piszac opluli sobie w nerwicy monitor komputera, rowniez dziekuje bo
                        wiem juz kogo nastepnym razem postrzelic. pozdrawiam wszystkich i informuje iz
                        w Canadian Tire jest promocja wiatrowek ktora juz sobie nabylem jako nowa, gdyz
                        poprzednia mi skonfiskowano. wychodzac z aresztu po pobycie 5cio godzinnym
                        poinformowalem oficera o moim planie nabycia rano nowej zabawki. w odpowiedzi
                        uslyszalem : " tylko uzywaj bezpiecznie"...
                        • Gość: pol Re: aresztowanie. IP: *.ct.gemini.ntplx.com 14.10.05, 22:14
                          To ciekawe, ze zauwzyles wlasnie go a ominoles w357, ktoremu miedzy pluciem
                          zadazaly sie chyba obelgi. Ale to Twoj post i pewnie masz kanadyjski bol glowy
                          (staly, bo z ucisku).
                          • w357 Re: aresztowanie. 15.10.05, 12:50
                            Gość portalu: pol napisał(a):

> ....ze zauwzyles wlasnie go a ominoles w357....
                            > zdazaly sie chyba obelgi......
                            ________________________________________________________________
                            Hmmm. To ciekawe. Czy zapytanie kogoś "Czy Jest Młody i Głupi" jest obelgą,
                            czy coś w tym stylu ????

Do "Strzelca":
                            Jeżeli Policja nie wszczeła żadnego postępowania (nawet wyjaśniającego), to
                            musi Ci zwrócić Twoją wiatrówkę, która nie jest bronią nielegalną lub
                            wymagającą rejestracji.
                            Tylko wyślij kogoś (najlepiej "obywatela of Canada") po odbiór tejże wiatrówki.
                            Jedyny problem, to że jeśli tzw.poszkodowany złożył oficjalne zażalenie o
                            postrzeleniu, to Twoją wiatrówkę mogą trzymać w "DEPOZYCIE" aż do zakończenia
                            sprawy tamtego klienta.
                          • Gość: norbi Re: aresztowanie. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.10.05, 18:08
                            przepraszam pol ale nie zrozumialem Ciebie z tym bole glowy, w czym sens? moze
                            i nie rozumiem bo mnie jakos glowa boli jakby mi ktos mozg sciskal. wydaje mi
                            sie ze to alergia , alergia na kanade. skonsultuje sie z lekarzem. dzieki w357
                            za wypowiedz i wszystkim rowniez zobaczymy po rozprawie mam niedlugo w sadzie
                            hahaha! to jest smieszne
                            • Gość: pol Re: aresztowanie. IP: *.ct.gemini.ntplx.com 15.10.05, 19:49
                              Zeby wygral, Zycze!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka