edytais 23.10.05, 03:19 www.cnn.com/2005/HEALTH/parenting/10/12/sixteen.kids.ap/index.html dostalam ten link z homeschooling loop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewap_mama_alexa Re: Ciekawostka w stanie gdzie mieszkam... 23.10.05, 04:00 O matko... Widzialam to zdjecie w gazecie, ale male i dosc niewyrazne. Wydawalo mi sie, ze jakies blizniaki musialy tam byc. Ale to nie jest trend ogolnostanowy w Arkansas, co? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Ciekawostka w stanie gdzie mieszkam... 24.10.05, 04:44 Edyta, ale chyba nie pojdziesz za przykladem, co? ;))) Bosz, ta kobieta musi byc prawie non stop w ciazy :O Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: Ciekawostka w stanie gdzie mieszkam... 25.10.05, 23:20 My juz jestesmy na max. Planowalismy tylko 2 dzieci, bedzie 3 i mam nadzieje, ze wiecej wypadkow nie bedzie. Ta babka chyba cale zycie bedzie w ciazy bo planuje juz nastepne. Musza chyba niezle zarabiac, zeby taka rodzine tylko wyzywic. Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Maja strone internetowa, ciekawe... 22.01.06, 02:27 Ta rodzina ma strone internetowa. Ciekawe jest poczytac FAQ, bo ja nie wiedzialabym jak przezyc dzien w tak licznym gronie. Samo sniadanie chyba bym pol dnia robila. Na dodatek to homeschoolers. Ja zaczelam tak uczyc Nicole i juz sie martwie jak to bedzie jak zaczne uczyc dwojke (czy dam rade) i jak sie z czasem wyrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Louisville, CO 22.01.06, 03:34 Tym razem ciekawostka o moim obecnym miejscu zamieszkania. Louisville, CO jest na 5-tym miejscu "Best Places to Live 2005" :))) Ponizej link do rankingu: money.cnn.com/best/bplive/top100_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Louisville, CO 22.01.06, 04:24 Siostra mego meza mieszka niedaleko zwycieskiej miejscowosci. Namawiam meza zeby przeniesc sie w tamte okolice ale to uparciuch niesamowity :( Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: Louisville, CO 22.01.06, 17:53 Fajny ranking. Dobrze wiedziec. Chcialabym mieszkac w Colorado. Jak wygramy loterie to bedziemy wiedziec gdzie dom zbudowac :) Odpowiedz Link Zgłoś