Dodaj do ulubionych

KONTO,BANK

IP: *.dyn.optonline.net 20.10.02, 05:47
Mam pytanie
Wyslalam corke do szkoly w Niemczech ,bo tak chciala,my wysylamy teraz
pieniadze jako check ,ale z 200 $niemcy (bank)pobiera 30 euro(zabiera Jej.
jaka jest najlepsza opcja?Pomozcie.pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr. T Re: KONTO,BANK IP: *.ne.client2.attbi.com 20.10.02, 18:18
      Gość portalu: aneta-k napisał(a):

> Mam pytanie
      > Wyslalam corke do szkoly w Niemczech ,bo tak chciala,my wysylamy teraz
      > pieniadze jako check ,ale z 200 $niemcy (bank)pobiera 30 euro(zabiera Jej.
      > jaka jest najlepsza opcja?Pomozcie.pozdr

Sprawdz Western Union.
    • Gość: Jagoda Re: KONTO,BANK IP: *.to.krakow.pl / 192.168.1.* 20.10.02, 20:49
      Otworz jej konto w Polsce na ktore bedziesz wplacac pieniadze, a ona wyplaci je
      z bankomatu w Niemczech.Karte mozesz jej wyslac poczta. Prowizja bedzie na
      pewno nizsza.
    • Gość: deedee Re: KONTO,BANK IP: 65.48.69.* 23.10.02, 17:05
      jesli zna kogos, kto ma konto w banku w niemczech, to tak bedzie najlepiej
      • Gość: Witek Re: KONTO,BANK IP: *.eaw.com.pl 29.11.13, 00:43
        Jaki bank polecacie ? Zastanawiam się nad Aliorem, mBankiem i Getinem.
        • Gość: bank bang Konto szmonto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 08:27

Ogarnijcie sie durnie, pytacie na forum USA. Chcecie kupic akcje Amber Gold?
        • Gość: wesoly waldek Re: KONTO,BANK IP: *.30.37.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.11.13, 17:07
          Sprawdź Aliora, ja jestem bardzo zadowolony z tego co proponują - darmowe konto jeśli wpływa na nie pensja, bezpłatne bankomaty i dobry cashback, myślę, że będziesz tego samego zdania co ja.
          • Gość: chentny bolek Spam killer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 21:25
            Waldus, spier.dalaj z tym zalosnym spamem.
    • Gość: Ja Re: KONTO,BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.14, 13:50
      zaluz konto w niemczech. Sparzenkasse, postbank najbardziej popularne
    • Gość: rychu Citibank zrobi to za 20 złotych IP: *.austin.res.rr.com 26.05.14, 22:29
      załóż konto w citi handlowy a córka niech założy w citibank w niemczech.
      możesz wysyłać za opłatą 20 złotych.
      www.online.citibank.pl/p/e_cgt.do
      • engine8 Re: Citibank zrobi to za 20 złotych 03.06.14, 00:48
        Ja zalozylem sobie konto on-line w banku Capital One. Capital One nie pobiera zadnej prowozji za uzywanie karty a bankomatach innych bankow - mam Debit MC (jak ktos pobiera to oni zwracaja) ... Wiec przelewam sobie z mojego banku na konto Capital One za darmo oczywiscie i wybieram za darmo podrozujac... a wiec mozna dziecko wyposazyc w tak karte - chyba tak najprosciej?
    • Gość: rychu A z Brooklynu za darmo IP: *.austin.res.rr.com 26.05.14, 22:34
      Citi w USA nie pobiera opłat za przelewy za granicę na konta w citibank
      online.citibank.com/US/JRS/pands/detail.do?ID=InterCiti

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka