Dodaj do ulubionych

Do kami-danielito!!!

09.07.06, 04:33
Co Cie kochana ostatnio w ogole na lutowkach nie ma???? Pytalam o fotki
Danielka i nic...zadnej odpowiedzi? Zapracowana jestes czy moze na wakacjach?
Odezwij sie prosze!
Pozdrawiam goraco
Marta
Obserwuj wątek
    • kami-danielito Re: Do kami-danielito!!! 10.07.06, 03:28
      trafilas w dziesiatke, musialam troche odpoczac, codziennie wracam okolo 16,30-
      17,00 do domu,no i spedzam kazda sekundke z Danielem, i tak jest juz prawie
      osma, posprzatac, wyprac , ugotowac, przygotowac na jutro, gdyby nie tatus to
      nie mialabym ani chwilki na odpoczynek i internet. Do albumu na Yahoo zabieram
      sie juz od tygodnia. Weekend tylko z malym, jak spi to szybko nadrabiamy
      zaleglosci z tygodnia i tak w kolko, mozna oszalec. Poza tym mam problemy z
      tarczyca, i to naprawde daje mi w kosc, ciagle zmeczona, spiaca, zero energii,
      dlugo by wymieniac. Takze naprawde czasami wole sie buchnac do wyrka i odespac.
      Mam nadzieje ze niedlugo dostane jakies leki i zaczne sie czuc troche bardziej
      normalnie. Dzieki za zainteresowanie Marta, bardzo mi milo ze ktos zauwazyl ze
      mnie nie ma. Ucaluj Filipcia, sliczny bobasek z niego, i ma wspaniale foty,
      szczegolnie ta czarno-biala sesja, jest SUPER. Robiliscie to gdzies u
      fototgrafa czy sami????

src="<a
      href="b1.lilypie.com/LLUSm5.png""
      target="_blank">b1.lilypie.com/LLUSm5.png"</a> alt="Lilypie 1st Birthday
      Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a>
      • marcysiaw1 Re: Do kami-danielito!!! 11.07.06, 15:03
        Oj Ty bidulko! Wiem co znaczy tarczyca bo meczylam sie z nia w Polsce jak bylam
        mala dziewczynka ale jakos (odpukac) poszla sobie w swiat i nie mam wiecej juz
        tego problemu oprocz tego, ze ze nie moge nosic golfow i nic przy szyi no ale
        to nie problem w porownaiu z tym jak sie czujesz TY! Odpoczywaj sobie i nie daj
        sie temu swinstwu, mam nadzieje, ze po lekach wrocisz do formy i nadrobimy
        zaleglosci w klikaniu. My zdjecia robilismy u fotografa w NJ bylo fajnie, chce
        zamiescic zdjecia Filipka w swojej galerii i pytala mnie o zgode oczywiscie sie
        zgodzilam, powiedziala nam, ze mamy bardzo fotogeniczne dziecko az zrobilo mi
        sie milo choc uwazam, ze kazde dziecko jest fotogeniczne.
        Dodatkowo mamy problem z Filipem niechce jesc mleka z butli, tylko w nocy i
        koniec w dzien wszystko lyzeczka ale tez w mniejszych ilosciach niz zwykle,
        poza tym nie wiem czy czytalas, ze ma juz 2 zeby w ciagu 9 dni. Fajnie z nimi
        wyglada choc jeszcze nie urosly, jak walnie usmiech to pstrykne mu fotke.
        Ucalowania dla Danielka i dla Ciebie no i czekam na fotki na Yahoo.
        Marta
    • kami-danielito Re: Do kami-danielito!!! 18.07.06, 02:44
      no teraz to ja Ciebie droga Pani bede ganiac, co robisz, gdzie sie podziewasz??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka