chrust5 22.09.06, 23:57 Jak w temacie: jaki polecacie i gdzie go kupic? Najwazniejsze, zeby nie uczulal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happiest1 Re: plyn do prania dla maluchow 23.09.06, 01:40 My uzywamy seventh generation. Do kupienia w sklepach z organicznymi produktami. Nie tylko nie uczula ale jest tez dobry dla srodowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka13 Re: plyn do prania dla maluchow 23.09.06, 02:52 ja uzywam dreft, do kupienia w kazdym supermarkecie. moja corcia nie ma na niego uczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: plyn do prania dla maluchow 23.09.06, 22:24 happiest1 napisała: > My uzywamy seventh generation. Do kupienia w sklepach z organicznymi >produktami. Nie tylko nie uczula ale jest tez dobry dla srodowiska. Ja tez uzywam wylacznie sg i jestem bardzo zadowolona. A kupic go mozna praktycznie w kazdym sklepie :)). Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: plyn do prania dla maluchow 23.09.06, 21:55 ja tez uzywam dreft, i innego nie udalo mi sie namierzyc, ale u nas jest zawezony asortyment wiec moze tylko takie tu sprowadzaja. Z organicznych nie uzywalam zadnego do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: plyn do prania dla maluchow 24.09.06, 03:44 Ja mam w domu mega alergika i uzywalam seventh generation i dreft i bylo ok, ale pewnie zalezy od dziecka i jego wrazliwej skory. Musisz sama wyprobowac co bedzie dobre dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: plyn do prania dla maluchow 25.09.06, 17:58 Dzieki za info. Na razie nabylam Drefta, zobaczymy co dalej, jak sie nie spisze, to bede polowac na inne. Przy blizniakach tak czy owak zuzycie bedzie spore :-) Happiest, co masz na mysli, mowiac o sklepie z rzeczami organicznymi? Ja mam wzglednie pod reka dwa: WholeFoods (zabojcze ceny) oraz Wild Oats. Odpowiedz Link Zgłoś