badowimo 24.09.06, 03:21 Widze, ze jestes popularna na tym forum:) Napisalam maila do Ciebie w sprawie przedszkola, do ktorego chodzi Twoja coreczka:) Bardzo Cie prosze, jezeli znajdziesz tylko czas o napisanie kilku slow, dziekuje z gory. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagst Re: do badowimo 24.09.06, 10:24 Ja tez pytałam aniutka o to przedszkole, tez chce zeby maksiu tam chodzil od wrzesnia 2007, jesli cos bedziesz wiedziec wiecej to daj znac, ja wiem o nim tylko tyle ze sa male grupy i ile kosztuje i bardzo jest polecane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
badowimo Re: do badowimo 24.09.06, 14:03 Super, tylko do tej pory nie udalo mi sie ustalic nazwy tego przedszkola i jakis namiarow na niego, moze od Ciebie wyciagne te informacje, hm?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: do badowimo 24.09.06, 15:09 no nie zalamka :( a co jeszcze chcialabys wiedziec????? pisalam na forum ,ze moja corka bardzo lubi chodzic tam, ze jestem zadowolona, ze gotuja dla dzieci, ze sa ciekawe zabawy, ze muzyka, ze ogrodek....... Tobie odpisalam w jakich godzinach, za ile, gdzie, jakie aplikacje. przedszkole nazywa sie MIS, 739 Mekker Ave, greenpoint, NY 11222 tel 718 349 7028, znajduje sie w prywatnym domu, w sumie jest tam 16 dzieci w wieku od 2 do 5 lat. zadzwoncie tam porozmawiajacie z Pania prowadzaca przedszkole i od razu bedziecie wiedzialy czy to jest miejsce do ktorego chcecie poslac swoje dziecko. pozdr anka Odpowiedz Link Zgłoś
badowimo Re: do badowimo 24.09.06, 15:54 NO! To mi sie podoba:)) Dzieki serdeczne. Bede dzwonic w tym tygodniu, popytamy, poogladamy, zobaczymy. ps. troche mnie pililo z tymi namiarami, bo zaraz sie bedziemy przyprowadzac, a nim znowu net podlacza potrwa z 2 tyg:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś