marta2777 27.09.06, 09:23 czy wiecie moze jaka jest oryginalna angielska nazwa znanej w POlsce serii TV dla maluszkow pt Teletubisie? czy orientujecie sie czy mozna wypozyczyc w Stanach na dvd? Dzieki, M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Teletubisie 27.09.06, 13:48 Teletubbies pbskids.org/teletubbies/teletubbyland.html Na PBS czy PBS Sprout leca na okraglo :P. Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: Teletubisie 27.09.06, 17:09 Poszukaj na ebay i amazon jesli chcesz kupic kasete lub DVD. Blockbuster wyporzycza, wiec Netflix na pewno tez ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: Teletubisie 28.09.06, 00:11 Jak ja nie znosze tych Teletubisiow... a Zuza je uwielbia:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: Teletubisie 28.09.06, 01:06 a ja bardzo lubie :-)) czesto jeszcze w POlsce ogladalam z bratankiem :-)) Teraz nie mamy kablowki wiec trudno mi trafic na teletubisie w TV wiec juz zamowilam DVD, hehehehe. Zeby sie nie okzalo, ze zamowilam dla siebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolkapolka1 Re: Teletubisie 28.09.06, 04:31 A ja tez nie lubie, a moja corka uwielbia. Ale lapie sie ze bedac w sklepie (sama) nuce sobie "Teletubies, teletubies say helloooo" na zmiane z Braney song;))))) Odpowiedz Link Zgłoś