Dodaj do ulubionych

szukam dobrego gina w NYC!

30.10.06, 23:19
j.w. ale chodzi mi naprawde o dobrego ginekologa, nie musi byc poloznik! Moze
byc na LI. po porodzie zdiagnozowano mnie na wirusa HPV, powiedziano, ze to
nic groznego, mialam badanie pod mikroskopem i sa jakies zmiany ale nie
kazali sie martwic, poszlam do polskiego lekarza na Greenpoincie (nazwiska
nie wymienie chyba ze ktos zainteresowany) w piatek i powiedzial mi, ze to
nie wirus astan przedrakowy (wyczytal toz badan ktore robilam wczesniej tyle
tylko, ze tak jest napisane jak wol, ze wirus HPV) Ja wiem ze nie leczony
wirus moze doprowadzic do nowotworu szyjki macicy ale co za balwan ze tak
powiedzial! Oprocz tego mam podobno nadzerke (miala suwana laserowo 6 lat
temu) i jakies tam jeszcze dziwne rzeczy. Do srody czekam jak na szpilkach na
wyniki badan. POleccie mi kogos naprawde dobrgo bo juz sily nie mam!
Dzieki serdeczne i powzdrawiam
Marta
Obserwuj wątek
    • magdamajewski Re: szukam dobrego gina w NYC! 31.10.06, 00:33
      jesli to stan przedrakowy (czego ci nie zycze) to podam ci number do wloskiego lekarza przyjmujacego w NY hospital na Manhattan. Na razie cierpliwie czekaj na wyniki
    • bozena73 Re: szukam dobrego gina w NYC! 31.10.06, 14:57
      Czy to przypadkiem nie byl doktor Nizkiewicz??? On u mnie tez widzial raka szyjki macicy...
      Moim kolezankom przepowiedzial to samo...wszystkie na szczescie miewamy sie dobrze...
      Nie mam pojecia jak taki doktor moze jeszcze leczyc....przeciez za takie falszywe diagnozy powinno sie
      mu cofnac licencje doktora...
      PS> Polecam doktora Iwanickiego..jest b. dobrym lekarzem..nie jest zbyt mily, moze troche szorstki w
      zachowaniu ale ma bardzo dobra opinie...
      • magdamajewski Re: szukam dobrego gina w NYC! 31.10.06, 15:19
        matko myslalam ze niznikiewicza za jego "diagnozy" juz ktos palka po glowie strzelil.
        • olensia Re: szukam dobrego gina w NYC! 31.10.06, 15:59
          ja mialam to samo poszlam do lekarza i stwierdzil stan przedrakowy podczas
          badania colposcopy okazalo sie ze nic nie mam... badania mialam robione w NC,
          albo lekarze tutaj slabo orientuja sie w swojej wiedzy albo specjalnie naciagaja
          na takie badania....
      • marcysiaw1 Re: szukam dobrego gina w NYC! 31.10.06, 16:53
        o widzisz? nie musialam nawet pisac nazwiska lekarza zebys wiedziala o kim
        mowie. tak to byl dr Niznikiewicz. Szczerze mowiac troche odetchnetal z ulga
        vzytajac to co napisalas. Jestem troche spokojniejsza!
        dzieki i pozdrawiam
        Marta
      • marcysiaw1 Re: szukam dobrego gina w NYC! 31.10.06, 16:54
        czy moglabys napisac gdzie przyjmuje dr Iwanicki?
        • bozena73 Re: Dr. Iwanicki 31.10.06, 17:35
          Joseph Iwanicki, MD, 159 East 74th Street, Suite 1M New York NY 10021, (212) 717-0606
          Przyjmuje tez na Brooklynie i podobno juz teraz tez na Greenpoincie..ale ja zawsze chodzilam na
          Manhattan do niego...zadzwon i dowiedz sie gdzie i w jakich dniach przyjmuje w poszczegolnych
          officach..
          Powodzenia, trzymaj sie!
          Bozenka
    • esack Re: szukam dobrego gina w NYC! 31.10.06, 19:04
      Polecam moja ginekolog, jej specjalnoscia sa ciaze wyskiego ryzyka i kwestie raka. Daj znac, jesli Cie
      interesuja jej namiary.
      Powodzenia!
      E.
      • bluedream Polecam Ci Dr.Iwanickiego:) 31.10.06, 20:24
        Prowadzil moja ciaze (skomplikowana),robil mi cesarke,leczyl i uwazam Go za
        najlepszego.

Aha, lezalam w St.Lukes na Manhattanie - swietna opieka i szpital.

Pozdrawiam,
        J.
        • marcysiaw1 Re: Polecam Ci Dr.Iwanickiego:) 31.10.06, 22:50
          dziekuje Wam kochane za pomoc z ktorej na pewno skorzystam!!!! Jutro bede
          wiedziala co i jak bo mam zadzwonic o wyniki cytologii.
          pozdrawiam
          Marta
      • marcysiaw1 Re: szukam dobrego gina w NYC! 31.10.06, 22:51
        Tak napisz mi tez prosze co to za lekarka czy POlka??? Wolalabym isc do Polaka
        gdyz sa to zbyt powazne rzeczy aby czegos nie zrozumiec!
        Pozdrawiam
        MArta
        • i-ka Re: Dr. Jesionowska Hanna? 18.11.06, 13:05
          Dziewczyny, slyszalyscie moze o tej gin? Ona przyjmuje w tym samym miejscu co
          Dr.Iwanicki? O nim slyszalam duzo dobrych rzeczy, ale chcialabym i zobaczyc czy
          macie jakies opinie o niej? (do dr Iwanickiego bym musiala przeskoczyc pod inne
          ubezpieczenie)
          • claudia207 Re: Dr. Jesionowska Hanna? 18.11.06, 17:27
            Chodzilam kiedys do niej na rutynowe okresowe badania i wydawala sie wtedy OK.
            Niedawno dowiedzialam sie od kolezanki bardzo nieciekawe historie na jej temat
            wynikajace z jej niekompetencji i pazernosci na pieniadze, wiec teraz
            zdecydowanie odradzam ja.
            • aniutek Re: Dr. Jesionowska Hanna? 21.11.06, 15:03
              jest chyba jakis generalny problem z tutejszymi pazernymi lekarzami, i ja kiedys przyszlam zdrowa do
              gina - po recepte anty- wyszlam z rakiem, ale wlasnie wybieralam sie na cale lato do PL, tam zbadana
              na wszytskie strony, po wszytskim pokazalam wyniki i opinie tutejszego lekarza, Dr sie zasmial, bylam
              zdrowa jak ryba, co wymusilam na pismie z piecztka na firmowym papierze ( tutejszy Dr juz mnie kladl
              na stol operacyjny ) .
              radze wizyty u kilku niezaleznych Dr i self education, serio! tak abys rozmawiala z lekarzem jak z
              partnerem wtedy szanse na to, ze znajdzie w Tobie ofiare ( im lepsze masz ubezpieczenie tym skrupuly
              Dr mniejsze) bardzo to przykre, ze nie mozna ufac lekarzowi.

anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka