Dodaj do ulubionych

zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:36
Jade na tydzień do LA ,nie znam miasta i okolic ,potrzebowłabym ,żeby mnie
odebrać z lotniska ulokować w hotelu,wypożyczyć samochod i miloby było
zwiedzic całe miasto,moze Las Vegas,San Francisko?
Obserwuj wątek
    • sfrancisko LAX. 04.11.06, 05:04
      Podaj date.
      • Gość: pola Re: LAX. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:13
        wyjeżdżam 28 listopada i wracam 11 grudnia ,przy czym pierwszy tydzień mnie
        interesuje ,pozdrawiam
        • sfrancisko Re: LAX. 05.11.06, 07:51
          W tym terminie nie moge.
          Pozdrawiam,
          sf.
          • Gość: pola Re: LAX. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:46
            jak wiesz bedę dwa tygodnie to może miedzy 3,a 10 grudnia?
          • Gość: pola Re: LAX. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:48
            sorry napisałam tydzie ,ale tydzień porzedłużył sie do dwuch tygodni moze
            wie ................pozdrawiam poleńka
    • Gość: bw6 fgb Re: zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 06.11.06, 23:57
      Moze jeszcze pierdnac w oponke?
      • Gość: pola Re: zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:57
        skarbie ty chyba kobiet nie lubisz ,a co z tym .....I used to
        know....,przeciez to takie trudne do zrozumienia ,ze jade do Los Angeles sama i
        obawiam sie........, a miloby bylo jak ktośby czekał!!!!!!!!!!!!
        pozdrawiam,.........acha ty tych komórek tracisz znacznie wiecej !!!!!!!
    • jerzy30 Re: zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA 08.11.06, 17:55
      wejdz na strony amerykanskiej polonni w LA - pomoga
      • Gość: matador Re: zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.11.06, 19:08
        Jeżeli tylko pozwolisz zabiore się z Tobą i jak będziemy trzymac się za ręce i wspólnie dopingowac i podtrzymywac na duchu ,tO zdecydownie damy rade..
        MÓj angileski jest very słaby ,a TWÓj?
        • Gość: pola Re: zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:33
          nie potrzebnie sie martwisz!!!!!!!! ,owszem moj jest tez na podstawowym
          poziomie ,ale za to jak stane na mojej kasie to mysle ,ze dostane z ambasady
          tlumacza i to wysokiego blondyna z długimi wlosami ze sportowym
          samochodem ,pozdrawiam dziekuje za troskę ,proponuje cos wziąć w rekę jak sie
          nudzisz,a nie pisać uszczypliwości-next to best !!!!!!!!!!!!
          • ontarian Re: zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA 08.11.06, 21:23
            Gość portalu: pola napisał(a):

> samochodem ,pozdrawiam dziekuje za troskę ,proponuje cos wziąć w rekę jak sie
            > nudzisz,
            niech zgadne co? fujare? hehe
            • voyager747 Re: zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA 08.11.06, 23:57
              Słabym angielskim w LA nie ma się co przejmować, tam już pewnie z 50%
              mieszkańców mówi po hiszpańsku. Swoją drogą to nie miałem przewodnika i jakoś
              nie zginąłem, a LA to był mój pierwszy wyjazd do USA. Nie jest tak strasznie.
              • ms10001 Re: zapłace za oprowadzenie przez tydzień po LA 09.11.06, 05:59
                dzięki ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka