Dodaj do ulubionych

Poszukujemy niani...

14.12.06, 17:11
Witam w ten (nareszcie!) słoneczny dzień,

Tak jak powyżej - poszukujemy polskiej niani dla naszego 26-miesięcznego synka, tylko na czwartki
i piątki, od około 8:15 do 17:15... Mieszkamy w Cote des Neiges, blisko metra i parków.

Może znacie jakąś kobietę która szuka takiego typu pracy?...

Dzięki z góry,
Marta
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: Poszukujemy niani... 14.12.06, 18:39
      tutaj pewna dziewczyna sie oglaszala:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36583&w=51093676
    • asia710 Re: Poszukujemy niani... 16.12.06, 18:38
      witaj,
      zajrzyj tutaj:
      www.garderie-montreal.com;
      ja wlasnie tam znalazlam polska nianie (tak sie sklada, ze byla to ta sama
      Sylwia z posu sylwka):)niestetey Sylwia wlasnie wyjechala wiec ja tez szukam
      niani albo zlobka,
      pozdrawiam,
      • sylwek07 Re: Poszukujemy niani... 16.12.06, 18:45
        to zycze powodzenia w szukaniu.
      • kotorybka Re: Poszukujemy niani... 17.12.06, 16:26
        Asiu, dzięki za tą stronę - będę tam szukała. W międzyczasie przeszliśmy wszystkie polskie sklepy i
        tym podobne i nic. Zresztą moja siostra i koleżanka parę tygodni temu też szukały polskich niań dla
        swoich dzieci, obie pisały anonsy, szukały po wszystkich zakamarkach i nic... Chyba nie ma w tym
        mieście pań chętnych do takiej pracy :-( ... Co mnie trochę zaskakuje, bo jest tu dużo polonii (w
        przeciwieństwie np. Bostonu, gdzie nie ma wielu Polaków, ale gdzie na nianię dla nas było kilka
        chętnych i znaleźliśmy wspanialą panią Elę...). No cóż, tak jak tamte mamy, będę chyba zmuszona
        zatrudnić nie-Polkę :-((
        W każdym razie i Wam życzę powodzenia!
        Marta
        • sylwek07 Re: Poszukujemy niani... 17.12.06, 16:51
          a szukaliscie po kosciolach Polskich ,czesto tam sa anonse plus mozna podac na
          tablice ogloszenie,druga sprawa ze jednak Polonia w Montrealu jest mala i malo
          kto przylatuje tutaj z Polski.sezon tez jest nie zaciekawy,moze blizej wakacji
          bedzie wiecej chetnych..

• mia_stefan Re: Poszukujemy niani... 03.01.07, 05:10
      Witam,

To się fantastycznie składa... :)
      Mam duże doświadczenie w opiece na dziećmi i chętnie zajmę się Waszą pociechą.

Jeśli oferta jest dalej aktualna
      proszę omówmy szczegóły prywatnie :)
      mia_stefan@o2.pl

Pozdrawiam
      Aga
    • gaga3475 Re: Poszukujemy niani... 18.01.07, 01:36
      Jestem w Montrealu u siostry do końca czerwca i chętnie się zaopiekuję waszym
      dzieckiem. Mam 59lat , doświadczenie i będac tu poprzednim razem opiekowałam się
      dwójką dzieci. Mieszkam na ul.Beaubien i też jest blisko do metra. Jeżeli opieka
      nad Waszym synkiem jest dalej aktualna to proszę o kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka