claudia207 28.01.07, 06:01 Od 25 stycznia jestem mama. Synek pojawil sie troche wczesniej niz sie spodziewalismy i jest przesliczny. Wazyl 7 lb i mierzyl 20 in. Pochwale sie zdjeciami, gdy M rozszyfruje, jak je z kamery wideo wsadzic na komputer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcialew1 Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 06:56 Gatuluje!!! Jak sie czujecie, jak tam porod? Ja sie prwie rozdwoimlam w czwartek, na szczescie udalo sie zatrzymac akcje porodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
beatamc Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 12:51 Gratuluje!!! :) Zycze zeby zdrowo sie chowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 16:17 HURRRAAAAAA :) Gratulacje!!! Jak synek ma na imie? jak sie czujesz? czekam na zdjecia, koniecznie!!! sciskam mocno i tak sie ciesze razem z Toba ! Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 18:46 Hej, Claudia, serdeczne gratulacje, co za niespodzianka, tak szybko - nastawialam sie na gratulacje w lutym... Koniecznie daj zdjecia i pisz, co u Was, jak tylko znajdziesz czas. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 19:39 Gratulacje! Napisz jak bylo? Jakie imie ma synek? Przespanych nocy zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
4me1 Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 19:49 Cudownie! Niech synek niesie Wam same radosci.Jak ma na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 21:59 Gratulacje wielkie!!! jak wszyscy tutaj, ciekawa jeste bardzo twoich przezyc i wspomnien z porodu jak i z pierwszych chwil po porodzie :) niech synek rosnie zdrowo, dzielnie i szczesliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
natkos1 Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 22:22 to niesprawiedliwe...haha a ja temrin na 19,pozniej na 23 , dzis 28 i wciaz nic... Gratulacje, zadzroszcze,ze masz to juz za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
kami-danielito Re: Jestem mama :-) 28.01.07, 23:36 GRATUUUUULACJE!!!! Alez szybko sie uwineliscie :) Mam nadzieje ze obylo sie bez komplikacji, napisz jak bylo, jak sie czuje synus, jak na imie , nno i czekam na zdjecia ! Kami Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: Jestem mama :-) 29.01.07, 03:50 moje wielkie gratulacje!!!!!!! niech zdrowo rosnie i duzo spi:) prawde mowiac, to czekalam, ze lada dzien natkos nam obwiesci wlasnie taka cudowno nowine;o), a tu taka niespodzianka:O) witamy w swiecie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
badowimo Re: Jestem mama :-) 29.01.07, 15:03 Superowsko! To sa wspaniale wiadomosci i chociaz nie raz nie znam, nawet z widzenia wirtulanego dziewczyny, lza mi sie w oku kreci:) Gratuluje. Zycze duzo sil i spokoju a na pewno wszystko bedzie ok. Pozdrawiamy. Ja w lipcu rodze drugie dziecko, ale juz w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: Jestem mama :-) 29.01.07, 18:56 bella41 napisała: > moje wielkie gratulacje!!!!!!! > > niech zdrowo rosnie i duzo spi:) > prawde mowiac, to czekalam, ze lada dzien natkos nam obwiesci wlasnie taka > cudownO nowine;o), a tu taka niespodzianka:O) > ale byk:),az przykro sie czyta rzecz jasna mialo byc cudownA > witamy w swiecie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: Jestem mama :-) 29.01.07, 15:02 Gratulacje Najszczersze!!!! Bardzo sie ciesze ze wszystko OK..i ze masz juz swoje szczescie przy sobie! Koniecznie napisz wiecej jak juz ochloniesz! Pozdrawiam cala rodzinke!!!! Bozenka Odpowiedz Link Zgłoś
osemka11 Re: Jestem mama :-) 29.01.07, 21:37 Ja rowniez gratuluje! Najlepsze zyczenia dla calej rodzinki : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilazw Re: Jestem mama :-) 30.01.07, 00:40 Ja rowniez przylaczam sie do gratulacji:) Niech malenstwo rosnie duze i zdrowe a Wam zycze przespanych nocy:) Witaj w klubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia271 Re: Jestem mama :-) 30.01.07, 16:53 Gratulacje !!! Ze troszke wczesniej to nic, najwazniejsze ze jestescie cali i zdrowi! Pozdrawiamy goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
bluedream Gratuluje Ci z calego serca:) 30.01.07, 19:43 Zycze Calej Waszej Rodzince wszystkiego najlepszego:) Ucalowania dla Was:) J. Odpowiedz Link Zgłoś
doris-ek Re: Jestem mama :-) 06.02.07, 04:16 ciesze sie razem z Wami! Wszystkiego naj. Kinga i chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
vickyxw Re: Jestem mama :-) 09.02.07, 03:56 Gratulacje dla rodzicow!!!! Zyczymy wszstkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś