4me1 02.02.07, 19:37 czy ktos wie jak poszedl porod? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hannamay Re: natkos nie odzywa sie 02.02.07, 22:19 Gratulacje natkos!! dzielna jestes bardzo i bardzo duzego synka urodzilas! niech Wam zdrowo rosnie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11918&w=46522915&wv.x=2&a=56639192 Odpowiedz Link Zgłoś
4me1 Gratulacje dla dzielnej natkos 02.02.07, 23:40 synek na schwal,a do tego urodzil sie ekspresowo,nie wymeczyl mamy! Niech sie super Wam chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Gratulacje dla dzielnej natkos 03.02.07, 02:08 relacja jest swietna :) jeszcze raz gratuluje pociechy, na wage jak 3 miesieczniak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
natkos1 Re: Gratulacje dla dzielnej natkos 03.02.07, 07:08 hej hej 4me1 i dziewczyny, dziekuje za gratulacje! Strasznie mi milo z tymi wszytskimi pochwalami:) Urodzil sie faktycznie szybko, po tym jak sie nastawilam na 3 godz parcia, skurcze mialam od poniedzialku 7 rano do dnia nastepnego 4 rano,pozniej dostalalm epidural,pospalam troche czekajac na 10 cm,bo akcja sie zwolnila i o 9 zaczelam... Dla mnie to on jest malutki haha ale to chyba dlatego,ze nie widzialam zbyt duzo newborn dotychczas. No i wciaz czekam na mleko,to juz 3 dzien, i sie boje,ze synek sie zbytnio przywiaze do formuly. Odpowiedz Link Zgłoś
4me1 natkos ,przystawiaj syncia 03.02.07, 17:55 na okraglo, niech lezy obok Ciebie i co tylko widzisz ,ze sie kreci, dawaj cycusia. Jesli masz dobry szpital to powinni byc spece od laktacji. Jesli ich nie ma to walcz sama. Dla dobra malego i Twojego tez. Czy tylko godzine parlas?,zeby wypchnac synka wielkoludka??? Pewno jestes bardzo mlodziutka. Jak nie bylo od Ciebie znaku zaczelam sie bac, no,ale ja jestem po przejsciach.Jeszcze raz gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
osemka11 Re: natkos ,przystawiaj syncia 03.02.07, 19:03 Ja tez jeszcze raz gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
natkos1 Re: natkos ,przystawiaj syncia 03.02.07, 20:50 tylko godzinke i nie jestem mlodziutka, mam juz 30 na karku;) zastosowali metode z recznikiem, nie wiem czy slyszlyscie, jedna polozna naprzeciw mnie gdy ja bylam na skurczu go ciagnela a ja ciagnelam z drugiej strony jednoczesnie -niestety- naciskajac na swoj wlasny brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
4me1 Re: natkos ,przystawiaj syncia 03.02.07, 22:09 Niesamowite, nie slyszalam o takiej metodzie, musze sie spytac mojej douli. Zdaje sie,ze to Twoje pierwsze dziecko,wiec jestes niezwykle dzielna i silna. Jednak jestes 5 lat mlodsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: natkos ,przystawiaj syncia 04.02.07, 01:38 gratulacje!!!!!! tez myslalam o tobie, jak cie nie bylo:o) Odpowiedz Link Zgłoś
kami-danielito Natkos 04.02.07, 01:08 Serdeczne gratulki !!!! Masz juz synka u swego boku :))) Mam nadzieje ze te skurcze od 7 rano do 4 rano nastepnego dnia nie wymeczyly Cie za bardzo . Czekam na zdjecia sloneczka, a z tym swieceniem to juz niestety tak jest :) Kami Odpowiedz Link Zgłoś