lobuzica1 04.06.07, 00:35 hej, laski, moze wiecie gdzie w NY mozna kupic fajny strój kąpielowy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdziol18 Re: stroj kapielowy?!!! 04.06.07, 01:09 dla siebie czy malenstwa? ja nie moge nic znalesc dla malej( 18 mies) wszystko rozowe, falbanki, tiul...a dla siebie to kupuje w jcrew( wiekszy wybor na ich stronie) a ostatnio w gapie Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: stroj kapielowy?!!! 04.06.07, 04:14 jak nie rozowe i tiulowe dla dziecka to polecam np. Old Navy lub Land's End (w Sears albo z internetu), albo Gymboree. Ja wlasnie kupilam corce w ON zgnilozielony kostium, a w Gymboree w paski Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzica1 Re: stroj kapielowy?!!! 04.06.07, 22:59 no raczej pytalam o stroj dla mnie hihi,ale tez mam półtorarocznego łobuziaka.Z tymi strojami jest tak ze wszystkie sa dla chudych Teresek bez biustu. Trudno cos znalezc cos wygodnego dla mamuski, ktora bedzie biegac na plazy za dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdziol18 Re: stroj kapielowy?!!! 04.06.07, 23:52 no wlasnie ten z gapu jest swietny - tankini, dluga gora, zakrywa faldki, biust przytrzymuje, dol fajny bo boy shorts...tez biegam za moja mala... Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: stroj kapielowy?!!! 05.06.07, 01:02 dla siebie to moze Eddie Bauer, Land's End albo LL Bean's Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzica1 Re: stroj kapielowy?!!! 05.06.07, 04:11 faktycznie, zajrzalam na stronke gapa i jest w czym wybierac. podoba mi sie jedno wdzianko straszliwie ale coz, jeszcze nie na moja figure. ale tankini to dobre rozwiazannie hihi.W poprzednim roku zakladalam na plazy koszulke, chociaz tutaj nikt nie patrzy- nie takie grubasy chodza i sie nie przejmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: stroj kapielowy?!!! 05.06.07, 05:46 lobuzica1 napisała: > nie takie grubasy chodza i sie nie przejmuja. a pewnie, plaza jest dla wszystkich, jak komus sie widok nie podoba niech zostanie w domu ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: stroj kapielowy?!!! 06.06.07, 02:04 Victoria's secret online? DUZY wybor, nawet dla bezbuisciastych Teresek :o)))) A z tankini uwazajcie bo ono sie tak konczy ze wlasnie to tluste wystaje spod, w postaci waleczka.... Odpowiedz Link Zgłoś