mongolia4 28.06.07, 01:57 POradzcie mamy jakis dobry krem na odparzenia dla dziecka...co bym mogla w USA kupic..Skonczyl mi sie polski krem i nie wiem jaki nabyc zeby byl dobry...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasti Re: dobry krem na odparzenia.. 28.06.07, 02:09 Ja uzywalam Boudreaux's Butt Paste. Bylam bardzo zadowolona. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatamc Re: dobry krem na odparzenia.. 28.06.07, 02:09 moze desitin? Troche uzywalam, nie narzekam. Najczesciej jednak uzywam sudocrem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdziol18 Re: dobry krem na odparzenia.. 28.06.07, 02:17 ja lubilam Aveeno, a raczej mojej malej skora dobrze go tolerowala...Destin wg mnie fatalny strasznie zle sie rozsmarowywuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka13 Re: dobry krem na odparzenia.. 28.06.07, 04:38 Desitin albo balmex (oba z tlenkiem cynku), gruba warstwe na pupsko i z glowy, zadnych odparzen ani innych tego typu atrakcji. ten krem jak polski Sudocrem nie ma sie wsmarowac w skore tylko zabezpieczyc przed kontaktem z mokra/brudna pielucha. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: dobry krem na odparzenia.. 28.06.07, 06:38 jak dla nas nie ma lepszego kremu, i oparty jest na naturalnych skladnikach, polecam :-) www.vitaminshoppe.com/store/en/browse/sku_detail.jsp?id=FC-7006&source=FGFC-7006&ci_src=14110944&ci_sku=FC-7006 zobacz sobie rowniez kosmetyki california baby, tez mozna dostac na stoiskach organicznych, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: dobry krem na odparzenia.. 28.06.07, 14:02 Dziekuje dziewczyny ..zaraz cos wybiore i dzisiaj kupie..maly ma 22 miesiace i dopiero teraz zaczyna miec problemy z odparzeniami.. Odpowiedz Link Zgłoś
ny.aga Re: dobry krem na odparzenia.. 28.06.07, 15:34 Bardzo dobry jest tez Triple Paste. Panie z mojej day care polecily mi go i naprawde bardzo go lubie choc jest troche drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
aromeglobal Re: dobry krem na odparzenia.. 13.03.19, 08:55 W przypadku bólu bardzo polecam stosowanie olejków eterycznych, są one naturalne i zawierają niesamowite właściwości lecznicze. Odwiedź tę stronę, aby dowiedzieć się więcej o olejkach eterycznych- www.aromeglobal.com Odpowiedz Link Zgłoś