aniae27 30.05.08, 18:50 Szukam mamus albo przyszlych mamus z okolic Algonquin. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniae27 Re: Mamy w IL 01.06.08, 01:45 Juz myslalam ,ze nikogo nie znajde z swoich okolicach. Ja wprowadzilam sie do Lake in the hills prawie dwa tygodnie temu i szukam kogos do pogadania. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: Mamy w IL 01.06.08, 18:27 Lake in the Hills, to bardzo blisko mnie Mieszkam w Island Lake, kolo Crystal Lake Jak pracujesz, ja jestem wolna w tygodniu Poza tym planujemy spotkanie grupowe, zaloze watek Odpowiedz Link Zgłoś
netka007 Re: Mamy w IL 01.06.08, 22:17 ja mieszkam troche dalej (Glenview), ale to zadna przeszkoda, szczegolnie teraz jak jest ladna pogoda. a w jakim wieku masz dziecko? czy moze dopiero bedziesz miala? Odpowiedz Link Zgłoś
aniae27 Re: Mamy w IL 02.06.08, 16:50 Jestem w 6 miesiacu ciazy i jest mi cholernie ciezko bo nie znam tu nikogo i nie mam z kim o dzieciach i ciazy pogadac. Oczywiscie moj maz mnie slucha ale to nie to samo jak wygadac sie i posluchac innych mamus. Ja pracuje ale weekendy mam wolne i po pracy bardzo chetnie bym sie spotakala na pogaduchy. pozdrowienia ania Odpowiedz Link Zgłoś