aneta05 05.08.08, 15:41 dziewczynka - 9 lat a chlopczyk 6. Mozecie mi cos podpowiedziec? Mysle o jakis zabawkach w przystepnych cenach, ale zupelnie nie wiem co moglabym kupic. Dzieki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: prezent dla dzieci - pomozcie 05.08.08, 16:52 Dzieci z PL czy stad? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: prezent dla dzieci - pomozcie 05.08.08, 17:46 majenkir napisała: > Dzieci z PL czy stad? z PL, musze wziac jakies prezenty i nie mam pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: prezent dla dzieci - pomozcie 05.08.08, 18:07 dla chlopca Lego, albo samochodzik zdalnie sterowany, sa tez takie male samochodzxiki ,ze tylne kolka sie nakrecaja (jak sie do tylu pociagnie) a samochodzik ma magnesy i jezdzi np. po futrynach metalowych - u nas to byl hit, cos ze Spidermanem lub Cars dla dziewczynki Crocks - te gumowe buty, komplet do samodzielnego robienia bizuterii, nieraz sa sliczne kamyki lub szklane koraliki, zamiast plastikowych, Poly Pockets, tradycyjnie jakas bluzeczka fajna Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: prezent dla dzieci - pomozcie 05.08.08, 18:38 ja dla bratanka kupywalam hot wheels podobno to b. poularne jest (w toy rus ok $35 -40) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwadowka Re: prezent dla dzieci - pomozcie 05.08.08, 22:06 Dla dziewczynki moze byc cos zwiazane z filmami High School i Hanna Montana.Teraz te filmy sa na topie w Polsce. Dla dwojga moze byc gra na CD z serii Sims - tez jest szal na te gry.A dla chlopaka to chyba najlepsze lego. Pisze to wszystko z mojego wlasnego doswiadczenia zakupowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewap_mama_alexa Re: prezent dla dzieci - pomozcie 05.08.08, 23:29 POtwierdzam, ze Lego dla chlopaka powinno byc strzalem w dziesiatke. Na prezent dla dziewczynki pomyslu nie mam, ale Crocs (lub podrobki) sa w dosc powszechnie dostepne. Przynajmniej w Warszawie. Nie wiem jak przystepna jest ich cena, bo Lego nadal kosztuje ze 3 razy tyle co tutaj. Do niedawna wydawalo mi sie, ze dobrym pomyslem beda gry (np. Blokus), ale w Polsce prawie wszystkie sa juz znane. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: prezent dla dzieci - pomozcie 06.08.08, 14:00 A dlaczego nie spytasz po prostu matki co dzieci lubia, czym sie interesuja? Nie kazdy chlopak bedzie siedzial przy Lego, nie kazda dziewczynka lubia ta wywloke Montane.... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: prezent dla dzieci - pomozcie 06.08.08, 14:19 majenkir napisała: > A dlaczego nie spytasz po prostu matki co dzieci lubia, czym sie > interesuja? Nie kazdy chlopak bedzie siedzial przy Lego, nie kazda > dziewczynka lubia ta wywloke Montane.... bo wiem ze mi mama odpowie zebym nic nie przywozila, oni nic nie potrzebuja etc. Odpowiedz Link Zgłoś
piksi.dixi Re: prezent dla dzieci - pomozcie 09.08.08, 02:24 ja bym mimo wszystko powiedziala, ze prezenty i tak przyjada, wiec niech lepiej da namiary bo sie dzieciaki rozczaruja. Odpowiedz Link Zgłoś
eve77 Re: prezent dla dzieci - pomozcie 06.08.08, 17:11 najnowsza, najwieksza wersja Lego - Indiana Jones okolo $70-80 w "Toyrus" dla chlopca mysle ze super prezent Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: prezent dla dzieci - pomozcie 08.08.08, 00:09 Anteta- nie bardzo wiem co kupic ale KUP W US, tutaj ceny sa z kosmosu! bylam dzis w smyku w galerii mokotow kupic cos dla odwiedzanego dziecka, zabawka z kubusiem puchatkiem ( pociag? przedzial wiekowy 1-3 lata) kosztowala ponad 200 zl mysle,ze w Stanach nie wiecej niz $30, przyuwazylam tez przenosna hustawke dla niemolaka identyczna jaka miala moja Zuza ( dzis juz 4 letnia) kosztowala uwaga 410 zl! pamietam ,ze 4 lata temu zaplacilam za nia nie wiecej niz $50...... idiotyzm! najzwyklejsze jeansy kosztuja 200 zl, szmaty sa okropne, tandetne a drogie potwornie ( orsay, bata, ecco - to ostatnie ladne buty ale ceny wyzsze niz w NYC) podrobki straszne, mnie wszyscy macaja jakie to czy tamto mam piekne, okulary etc a wiesz jak sie ubieram, raczej normalnie :) ale rodzimych producentow rzeczy sa sliczne, zwroc uwage na buty GUCIE, ciuchy Wojcik- sliczna kolekcja na zime dla dziewczynek, Zosi na pewno podobalaby sie lekko rozowa puchata kurteczka- naprawde urocza, z cienkiego ortalionu ( styl tzw bombki). Zupelnie inne wzornictwo niz hameryckie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: prezent dla dzieci - pomozcie 08.08.08, 03:31 Aniu, dzieki za rady, do Smyka mam zamiar sie wybrac chociaz aby poogladac. Planowalam kupic Zosi buty Bartka no ale moze skusze sie na te Gucie i ten zimowy komplet ktory opisalas mnie zaintrygowal. W niedziele wybiore sie tu na ostatnie zakupy, M sugerowal abysmy kupili prezenty juz w PL aby nie taszczyc tego wszystkiego, ale chyba jednak wydam kase na prezenty tu a nie tam. Odpowiedz Link Zgłoś